Nem is különbözhetne jobban Harry hercegék otthona testvére, Vilmos herceg és családja otthonától

Vilmos walesi herceg, Katalin hercegné, Harry herceg, Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy a brit királyi testvérpár, Vilmos herceg és Harry herceg nemcsak különböző országokban élnek, hanem különböző „világokban" is. Családjaik otthona ugyanis mintha ég és föld lenne. Az ingatlanok stílusukban, pompájukban, és az árukban is alaposan eltérnek egymástól.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle az alábbi képen látható, 12 millió font (közel 5,6 milliárd forint) értékű, kilenc hálószobás, fényűző kaliforniai kastélyban élnek:

A pazar villa egy 5,4 hektáros birtokon fekszik, és többek között könyvtár, spa, edzőterem, játékterem, borospince, teniszpálya, úszómedence és hatalmas garázs is tartozik hozzá.

Eközben Vilmos herceg és Katalin hercegné az Adelaide Cottage-ban élnek gyermekeikkel. Az alábbi képen látható 19. századi ingatlan 10 perces sétára van a windsori kastélytól:

A négy hálószobás otthon kifejezetten visszafogottnak nevezhető. Uralkodói, bennfentes források szerint a fiatalok határozottan ragaszkodtak ahhoz, hogy ne legyen túl fényűző a házuk, vagy olyan, ami komolyabb felújításra szorulna, hogy ezzel se legyenek az adófizetők terhére.

Mesés ingatlanportfólió

Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy II. Erzsébet királynő halála jelentős változásokat hozott a brit királyi család számára, beleértve az uralkodói ingatlanportfóliót is. Míg III. Károly király a felújítási munkálatok befejeztével valószínűleg beköltözik a Buckingham-palotába, addig az 1,2 milliárd font (558 milliárd forint) értékű cornwalli hercegségbeli birtoka már a legidősebb fiához, Vilmos herceghez tartozik, aki ezzel Nagy-Britannia legnagyobb magánbirtokosává vált.