Tekintsen be a magyar műkörömkirály egymilliárd forintot érő álomotthonába! - videó

jákob zoli, crystal  nails, alapító, magyar, üzletember, 36. leggazdagabb ember magyarországon, 2022.
Vágólapra másolva!
Az egyik leggazdagabb magyar üzletember, a Crystal Nails alapítója, Jákob Zoltán beengedte a kamerákat budai otthonába.
Vágólapra másolva!

A 36. leggazdagabb magyar üzletember a minap beengedte a TV2 Mokka című műsorának stábját a Gellért-hegyre nyíló kilátással rendelkező luxusotthonába.

A több mint egymilliárd forintot érő, 200 négyzetméteres penthouse-ban egyedileg tervezett bútorok, fitneszsarok és a teraszon egy jakuzzi is található.

A garázsban pedig több luxusautó parkol - teszi hozzá a Promotions.hu cikke.

Az üzletember igazi álomotthonban él a Gellért-hegyen Forrás: TV2

A Jákob Zoltán által alapított Crystal Nails műkörömépítő tanfolyamait már több ezer lány végezte el. Az üzletember a műsorban elmesélte, mit kell tudni az OKJ tanfolyam utódjáról és milyen képzést nyújtanak a résztvevőknek.

Egyedileg tervezett bútorokkal rendezte be Jákob Zoltán budai lakását Forrás: TV2

Még 2022-ben egy interjúban beszélt a karrierjének kezdetéről, miszerint a körmökkel úgy találkozott, hogy észrevette, kialakult egy piaci rés, amit akkoriban még senki nem tömött be, de azt is tudta, ahhoz, hogy bele tudjon érezni a körmös lányok helyzetébe férfi fejjel, el kellett végeznie egy OKJ-s műköröm tanfolyamot. Az eredetileg építészmérnöki végzettségű Jákob tehát beült az iskolapadba, csinálta a körmöket, és mindenből ötösre vizsgázott.

Mostani luxuskörülményeiről a kanapéján ülve beszélt, és a világ legtermészetesebb dolgaként közölte, hogy ő mindig törekszik arra, hogy minden hónapban legyen ideje 8-10 napot utazgatni.

„Mentem Seychelles-re Maldívra, Mauritiusra, Bahamákra, Hawaiira, bejártam minden olyan helyet, amit lehetett. Pont ezért nem veszek olyan drága luxusdolgokat, mint magánrepülő, jacht, mert mindenhol tudok bérelni és mindenhol kihasználom a helyi adottságokat."