Negyedszer lett aranyérmes a pezsgő hazájában egy magyar termék

törley, pezsgő, 2022. augusztus 31., szerda, 2022. augusztus 31., szerda, limonádékészítés, törley pezsgő pincészet
Vágólapra másolva!
A Hungaria Rosé Extra Dry egymás után negyedszer is lenyűgözte az Effervescents du Monde, a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyének zsűrijét. Játékos gyümölcsösségének, friss savainak, átható, üde, ribizlis málna ízének és krémes utóízének köszönhetően ugyanis a rangos, a pezsgő hazájában zajlott megmérettetésen idén is aranyérmet nyert.
Vágólapra másolva!

A világ egyik meghatározó pezsgőversenyén, a Franciaországban rendezett Effervescents du Monde-on ismét, egymás után immár negyedszer lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry. A november 29–december 2. között, Burgundiában megtartott eseményen több mint 20 országból, mintegy 500 tételt mért össze a 80 nemzetközi hírű szakértőkből álló zsűri.

A Hungaria Rosé Extra Dry-t stílusosan játékos gyümölcsösség jellemzi. Tisztaságában egymásra találnak a könnyed üdeség jegyei és a dögös buborékok. Friss savai, átható, üde, ribizlis málna íze, mélyrózsaszín tónusa és krémes utóíze tökéletes kombinációt alkotnak, amit a bíráló bizottság is kiemelt.

. Ez is bizonyítja borászaink és pezsgőmestereink szakértelmét, illetve azt, hogy az állandó magas minőség meghozza az eredményt. E mellett mutatja, valóban prémium terméket kínálunk a fogyasztóinknak. Külön öröm számunkra, hogy egy olyan tétel lett aranyérmes, amely széles körben elérhető. A Hungaria Rosé Extra Dry-t a márka népszerűsége, növekvő forgalma mellett folyamatosan tudjuk biztosítani a meglévő és újonnan, a márkával ismerkedő fogyasztóink számára. Így széles kör találhatja meg a stílusos pezsgőzés élményét" – hangsúlyozta Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingvezetője.

Negyedszerre lett aranyérmes a magyar pezsgő a rangos versenyen Forrás: Patko Janos

„Bár rozét jellemzően nyáron iszunk, népszerűsége mégis egész évben erős, könnyedsége miatt szívesen fogyasztjuk kötetlen alkalmakkor. Nem meglepő tehát a Hungaria Rosé Extra Dry mostani sikere, amely várhatóan tovább fokozza majd a termék iránti érdeklődést." – tette hozzá Molnár Réka Kata, a Hungaria márkamenedzsere.

Cikkünk kiemelt képe illusztáció.