Parányi ékszerdobozra emlékeztet ez a nyaraló a világ egyik legkedveltebb üdülőövezetében

Család, Legszívesebben a sztárok szomszédságában élnéd le az életed? Költözz ide!, otthon, lakás, sztár, Hamptons
Vágólapra másolva!
Long Island egy legdivatosabb településén található az a kis nyaraló, amely a visszafogottságával tűnik ki a térség többi háza közül. Az üdülőövezet ugyanis tele van hatalmas ingatlanokkal, melyek között a most árult ház igazi kis ékszerdoboznak számít.
Vágólapra másolva!

A New York-i gazdagok egyik kedvenc régiója a Long Island szigetén található Hamptons. Itt, pontosabban Bridgehamptonban, árulnak most egy 1982-ben épült nyaralót, amely azzal tűnik ki a környező ingatlanok közül, hogy meglepően kicsi. Legalábbis az extravagáns, hatalmas ingatlanokhoz képest – írja a Dirt.com.

A ház mindössze 232 négyzetméter lakóterületű, és három hálószobával, illetve négy fürdőszobával rendelkezik. Ugyancsak különlegessége a faburkolatának narancssárga árnyalata, amely szintén nem gyakori a térségben.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a Mecox-öbölben, az óceánnal szemben található. A házhoz képest a telek igen nagy, 6880 négyzetméter, és a medence mellett egy külön sétány vezet le az öbölbe, ahol egy dokkot is kialakítottak.

Bár a házért a tulajdonosa 17,25 millió dollárt (kb. 6,5 milliárd forint) kér, ami nagyon magas ár, ezen a környéken az ingatlan még így sem számít különösen drágának. Ha azonban ennyiért sikerülne is eladni, akkor a tulajdonos hatalmas profitot realizálna az üzleten. A pénzügyi szektorban dolgozó tulajdonos ugyanis még 1996-ban vásárolta meg az ingatlant, akkor csupán 997 ezer dollárért.