Meghalt egy ember Kiskunmajsán, miután egy vonat elgázolta

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Péntek este a Bajáról 16:14-kor Kecskemétre elindult InterRégió (7896) Kiskunmajsa állomás előtt elütött egy embert - írja a MÁV honlapján. Az asszony a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

Dabis Krisztina, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a baon.hu érdeklődésére elmondta, hogy a rendőrség jelenleg adati szerint 17.52 perc körül Kiskunmaján az egyik vasúti átjárótól 20 méterre egy asszony a sínekre feküdt és halálra gázolta a vonat.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az esettel kapcsolatban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a baleset miatt az érintett szerelvény nem tud továbbmenni. A város hivatásos tűzoltói ezért segítenek az utasoknak átszállni az értük küldött mentesítő autóbuszra, melyek a Harkakötöny és Kiskunmajsa között szállítják az utasokat. Az átszállások miatt az InterRégiók is várhatóan jelentős késéssel közlekednek az esti órákban.

A MÁV közlése szerint a helyszínelés várharóan 20-21 óráig tart, addig az érintett szakaszon szünetel a forgalom.