Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Már tizenötször lopott boltokból drága árukat a húsfantom

húsfantom
Vágólapra másolva!
Biztonsági kamerák felvételein látható, ahogy egy férfi 15 különböző szupermarketből több millió forintnyi húst lopott el. A dél-ausztráliai rendőrség nyomozást indított a bolti tolvaj ellen.
Vágólapra másolva!

Drága húsokat csempészett ki a boltokból ruhájában egy férfi, így lopott 15 alkalommal az elmúlt két hétben. A kárérték átszámítva több mint 1 millió forint. A bűncselekményt a boltok biztonsági kamerái rögzítették. Ezeken jól látható, ahogy a tolvaj a húsok felé igyekszik, és a legdrágább darabokat a kabátjába csúsztatja.

A news.com.au beszámolója szerint:

a férfi egy ausztrál városban, Adelaide-ban fosztogatja az üzleteket, ahonnan általában egy olcsó árucikk kifizetésével távozik, hogy ne hívja fel magára a figyelmet - és számos luxustermékkel a kabátjában.

A férfit biztonsági kamerák rögzítették:

Az országban az utóbbi időben a drága húsok keresett árucikkekké váltak a feketepiacon, így a tolvajok ezeket könnyen más illegális árucikkekre tudják cserélni. A dél-ausztráliai rendőrség megerősítette az ausztrál hírportálnak, hogy nyomozást folytat az Adelaide-szerte elkövetett húslopások ügyében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről