Koporsó és csontváz ijeszti el az érdeklődő bérlőket ebből az ingatlanból

Skull,In,The,Museum.,Part,Of,The,Museum,Exposition.
Koponya egy múzeumban kiállítva A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Az amerikai Beckie-Ann Gallentine „paranormális nyomozó", és nagy rajongója az ijesztő tárgyaknak. A bérelt háza tele is van rémisztő darabokkal, és bár épp kiköltözik, sok lehetséges bérlőt elriasztanak a különös berendezési elemek.
Vágólapra másolva!

Nincs könnyű dolga a tulajdonosnak, aki szeretné egy következő lakónak kiadni a házat, amelyben jelenleg még Beckie-Ann Gallentine él. Az amerikai nő ugyanis a közösségi médiában „paranormális nyomozóként" jellemzi magát, és lelkes gyűjtője a rémisztő tárgyaknak.

Gallentine épp kiköltözik a házból, ám a közben érkező érdeklődők időnként rémülten menekülnek az ingatlanból, amikor meglátják a sajátos berendezési tárgyakat – írja a Daily Star.

Az egyedi „bútorok" között található például egy „használt koporsó", melyet a nő kávézóasztalként használ az ingatlanban. Emellett több ajtó is egy régi őrültekházából származik. Gallentine egy népszerű TikTok videóban mutatta meg, milyen tárgyakkal találkozik az, akit körbevezetnek a házban.

Ha például valaki belép az épületbe, azonnal láthatja, hogy ajtók nem hétköznapiak, ugyanis az évek óta bezárt denveri állami kórházból származnak. Egy nemrég feltűnt érdeklődő állítólag csak annyit mondott: „meg sem kérdezem, miért".

Emellett minden fiókot halottaknál használt lábcédulák „díszítenek". Gallentine elmondta, ha valaki külön nem szól neki, magától már észre sem veszi a sírkövet a házban – amit ugyancsak dekorációként helyezett el.

Végül az ingatlanban található még egy orvosi iskolából származó csontváz, melyet oktatáshoz használtak, valamint egy 130 éves Ouija tábla.

A videóban Gallentine elmondta, hogy az érdeklődő hölgynek azt is el kellett mesélnie a beszélgetésük során, hogy a munkája révén emberi hajakat tesz különleges dobozokba, majd ezeket küldi el az ország különböző pontjaira.

Noha elsőre sokaknak rémisztő lehet belépni a sajátos bútorok és kiegészítők közé, a TikTokon több felhasználó is tetszését fejezte ki. Volt, aki szerint Gallentine lenne számára az álomszomszéd. Erre a nő viccesen csak annyit válaszolt, hogy az ő szomszédjai valószínűleg nem voltak lenyűgözve, amikor korábban egy koporsót cipelt be a házba.