Újabb hír jött a Magyarországra érkező nemzetközi szuperáruházláncról

ruhabolt, ruhavásárlás üzlet vásárlás ruha
ruhabolt, ruhavásárlás üzlet vásárlás ruha
Vágólapra másolva!
A Primark boltjai minden országban a turisták kedvenc célpontjai, ezért a cég alkalmazottainál fontos az angol nyelvtudás.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo beszámolt róla, Magyarországra jön a Primark. A nemzetközi divatüzletlánc 2023. szeptember 16. után nyitja meg első üzletét Budapesten. A Primark rendkívül népszerű üzletlánc, rengeteg magyar egészen Bécsig is hajlandó kiutazni, hogy válogathasson a cég olcsónak mondott cikkei között.

A régióban szinte már csak Magyarországon nem volt üzlete a vállalatnak, korábban Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban és Romániában is sikeres üzletnyitásokat hajtott végre. Magyarország lesz a 17. ország, ahol jelen lesz az áruházlánc.

A Primark már toborozza a dolgozókat a magyarországi áruházába dreamstime

A divatáruházlánc már toborozza a dolgozókat a magyar üzletébe: a többi között üzletvezető asszisztenst, osztályvezetőt, de a HR-osztályra is keresnek középvezetőt, a friss lista megtalálható az egyik ismert álláskereső portálon - írja a Világgazdaság.

A pozíciók betöltéséhez elengedhetetlen az angol nyelvtudás, a cég azonban különféle fejlesztési programokon, képzéseken, illetve nemzetközi projekteken való részvételt is biztosít a munkavállalóknak ahhoz, hogy az angol nyelvet elsajátíthassák.

További részleteket ide kattintva olvashat.