Szenzációs nemzetközi áruházlánc érkezik Magyarországra

vásárlás, nő, ruhabolt, kényszeres vásárlás
Vágólapra másolva!
A Primark divatáruházlánc az év elején jelentette be, hogy nemzetközi terjeszkedése keretében megjelenik a magyar piacon, és megnyitja első üzletét Budapesten. Azóta az üzletlánc már keresi a magyar alkalmazottakat. 
Vágólapra másolva!

A Primark többek között a Facebookon megjelentetett hirdetésében keresi az itteni alkalmazottakat

Ahogy az Origo korábban beszámolt róla, az első Primark áruház Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és a cég mostani közlése szerint hamarosan megnyílik.

A tervek szerint idén még Szlovákiában is megjelennek, így Magyarország a közép-kelet-európai régióban a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik.

A katowicei Silesia üzletközpontban működő Primark-üzlet Forrás: Primark

A vállalat jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban. Céljuk, hogy 2026 végére globálisan 530-ra növeljék áruházaik számát.

Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit. Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot.

Cikkünk kiemlet képe illusztráció / forrás: Shutterstock/Nicoleta Ionescu