Megújultak Magyarországon az ikonikus burgerek

McDonald's, McDrive and McCafe ECONOMY COMMERCE Outdoor shot Branch Lettering LOGO FAST FOOD Brand McDonald McDonalds McCafe McDrive
A McDonald’s alapítója Raymond Kroc egy San Bernardinóban élő testvérpárnál házalt milkshake-készítő gépeivel a fivérek éttermében. Később Kroc az ügynökök lett, franchise-t alapított, és a testvérek nevének névhasználati jogát megvásárolta.
Vágólapra másolva!
Magyarországon is megújította marhahúsos szendvicseit a McDonald's.
Vágólapra másolva!

Az étteremlánc vendégei az Egyesült Államokban először 1967-ben, Magyarországon pedig 35 éve, a Régiposta utcai McDonald's étterem megnyitásakor kóstolhattak bele a sajtburger és a Big Mac szendvicsekbe. Az összetevők, a recept és az elkészítési mód azóta lényegében változatlan maradt. Egy fejlesztésnek köszönhetően azonban a marhahúsos szendvicsek, köztük több ikonikus burger – így a sajtburger, a sajtos McRoyal és maga a Big Mac is – megújult.

Magyarországon is megváltoztak az ikonikus burgerek Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Horst Galuschka

A cég szerint a zsemlék fényesebbek, sötétebbek, puhábbak és a hagymaszórás már a grillen megtörténik, a sajtot pedig egy új temperálási procedúrával olvasztják meg

- írja a Blikk. Emellett ezentúl több szósz kerül majd a Big Macbe, a salátát és a paradicsomot pedig mostantól közvetlenül a hűtőből teszik majd a szendvicsekbe.