Borzalmas élményeiről beszélt a legfiatalabb brit lottónyertes

Euromillions winner LOTERIE NATIONALE LOTERIJ TIRAGE TREKKING EURO MILLIONS Horizontal
The Lotto Extra draw pictured at the city hall of Brugge (Bruges), Friday 03 December 2021. Euromillions leaves the well-secured studio in Paris for the first time, to commemorate the very first lottery draw that took place in 1441 on the Grote Markt in Brugge (Bruges). A jackpot of 130 million euros is provided for the draw. BELGA PHOTO BENOIT DOPPAGNE (Photo by BENOIT DOPPAGNE / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Jane Park 2013-ban 17 évesen 1 millió fontot nyert a EuroMillions sorsoláson, ezzel ő lett minden idők legfiatalabb lottónyertese. Egy évtizeddel később végre a nyilvánosság előtt is beszélni tudott arról, hogy micsoda borzalmakat élt át az összeg átvételét követően.
Vágólapra másolva!

Az edinburghi születésű tini nyereményét luxusnyaralásra, autókra, márkás ruhadarabokra költötte, sőt, még egy három hálószobás luxuslakást is vásárolt belőle.

Néhány évvel később azonban már egyre nyomorultabbul érezte magát, unatkozott, és a Nemzeti Lottótársaságot okolta ezért, amiért az lehetővé tette számára, hogy ekkora nyereményre tehessen szert.

"Emlékszem, hogy a nagymamám azt mondta:

A kprábbi lottónyertes úgy érzi: csak mostanra rendeződött élete, és tanulta meg kezelni a helyzetet, amibe évekkel korábban belecsöppent.

"Vannak az életemben olyan időszakok is, amikor kifejezetten jól érzem már magam. Dubajba repülök például, és mindenféle kellemes dolgokat csinálok. Ilyenkor bevallom, nagyon hálás vagyok azért az életstílusért, amit élhetek".

EuroMillions sorsolás (Illusztráció) Forrás: Belga via AFP/Benoit Doppagne

Park nemrég meghívást kapott dr. Phil McGraw "A lottónyeremény átka" című műsorába. Az epizódhoz készült előzetesben az is látható, milyen élményekkel gazdagodott a sztárpszichológussal folytatott beszélgetése során.

Dr. McGraw arról kérdezte a lányt, hogy milyen negatív tapasztalatai voltak a hatalmas nyeremény felvétele után. "Mi volt a legszörnyűbb dolog, amivel meg kellett küzdenie a nyereménye miatt?"

Öszegzésképpen még hozzátette, hogy nem kívánja senkinek, amin keresztül kellett mennie.

Ma már sokkal jobban érzi magát a bőrében, és a karácsonyt is igazi ünnepi hangulatban töltötte.

Forrás: Daily Star