Kész vagyont gyűjtött össze az Airbnb házigazda a nála felejtett tárgyakból

Airbnb, ház, kiadó, ingatlan, Texas, Forth Worth
Airbnb ház a Texas állambeli Fort Worth-ben
Vágólapra másolva!
Sofia Kaiser egyik házát Airbnb-vé alakította át, és azóta kisebb vagyonnyi tárgyakat felejtettek nála. A lány erről folyamatosan tájékoztatja TikTok-os követőit. A házat még a nagyapja építette és hagyta rá, és ő azóta ennek bevételéből tartja fenn magát.
Vágólapra másolva!

Sofia Kaiser Airbnb-ként hasznosítja a nagyapja által épített, később pedig általa felújított ingatlant, de takarítás közben azt is felfedezte, hogy az emberek tonnányi élelmiszert, drága műszaki cikkeket és játékokat, valamint egyéb furcsa dolgokat felejtenek nála. Az Airbnb-tulajdonos úgy sejti, hogy eddig már több mint 800 font (350.000 forint) értékű holmit hagytak a házban.

Sofia a TikTok-on (@sopapilla89k) osztott meg néhányat a házban talált dolgokból, az egyik legutóbbi ilyen videója már 5 milió megtekintésnél tart.

@sopapilla89k What our guest left behind in our Airbnb! Our home host 13 people and we encourage get togethers! #texas#leftbehind#fyp#vacationmode#travel#comevisit#CapCut♬ original sound - Kaiser

"Tavaly februárban tettük fel az ingatlant az Airbnb-re miután a nagyapám meghalt, a nagymamám pedig megbetegedett, és egy ápolási intézménybe kellett vinni" - magyarázta Sofia, aki most az Airbnb-ből befolyó összegből tartja fenn magát. "Soha nem akarom eladni a házat, mert a nagyapám építette!"

Sofia becslése szerint azóta, hogy kiadta a lakást, több mint 800 font értékű elhagyott vagyontárgyra bukkant, köztük egy Apple órára is. Az egyik vendég pedig pizzák tömegét, több karton sört, chipset, kólát és ketchupot hagyott maga után.

A lány az értékesebb vagyontárgyakat természetesen visszajuttatja a tulajdonosának, a felbontatlan ételeket pedig megeszi.

A TikTok videó alatt valaki azt írta, hogy ha felnő Airbnb lakásokat szeretne takarítani.

Az Origo beszámolt egy olyan történetről is, amikor egy lakó hónapokig nem fizetett bérleti díjat az Airbnb-s otthonáért.

Idén október végén még Shrek mocsárbeli otthona is kiadóvá vált! Ahogy arról is írtunk, hogy hazai nyaralók is vannak az Airbnb legnépszerűbb szálláshelyei között.

Forrás:Daily Star