Eladó Britney Spears gyerekkori otthona, ahol egy vad Christina Aguilera üzenet is olvasható

Britney Spears
Vágólapra másolva!
1,2 millió dollárért (433 millió forintért) eladó Britney Spears Louisiana-i gyerekkori otthona, ahol sok régi emléke és eredeti Britney relikviák mellett egy vad Christina Aguilera-üzenet van az ajtóra firkálva. 
Vágólapra másolva!

Döbbenetes, de a popénekesnő édesapja, Jamie Spears korábban mindössze 289 ezer dollárért (104 millió forintért) adta el a házat. A 204 négyzetméteres lakóterületű és 1,87 hektáros ingatlanban három hálószoba és három fürdőszoba is van.

A lakásban egy táncstúdió is található - ezt akkor építették hozzá, amikor Britney a zenei karrierje kezdetén itt lakott.

A "Baby one more time" című dallal befutott énekesnő fiatalkorának apró emlékei is megtalálhatók a házban. Ezek közé tartozik a konkurensének szánt vad üzenet is, ami szerint

Máshol pedig "Love Britney" felirat található, mellette egy szív és mosolygós smiley.

Egy hálószoba, ami minden valószínűség szerint az énekesnőé lehetett, még mindig tele van N'Sync poszterekkel, és más 1990-es évekbeli sztárok fotóival. A szoba több Britney relikviát is őríz, köztük egy rajzot, ami egy házat ábrázol virágokkal és heggyel a háttérben, továbbá egy képet, amin ez a szöveg olvasható: "Jézus szeret engem".

Az ingatlanhirdetés szerint: "Britney Spears egykori gyermekkori otthona egy 1,87 hektáros birtokon fekszik, és a zenetörténelem egy igazán különleges darabja. A nyugodt, parkos környezetben elhelyezkedő ingatlan a nyugalom és a nosztalgia érzését sugározza.

A Realtor kiderített a házzal kapcsolatban egyéb részletet is, például, hogy azt Britney édesapja 2020-ban 289 ezer dollárért adta el. Az eladásra csak napokkal azután került sor, hogy Britney megszerezte első nagy jogi győzelmét az apja ellen a gondnokság alá helyezésével kapcsolatos feszült bírósági csatában.

Október végén megjelent Britney Spears önéletrajzi könyve a "Bennem lévő nő", amiben az énekesnő sok más érdekességet is elárult a házzal kapcsolatban. Az Origo beszámolt róla, hogy a könyv már megjelenésének napján az eladási listák élére került.

A képen Britney Spears Forrás: Instagram.com/britneyspears
Kapcsolódó cikkkekhttps://www.origo.hu/teve/20231029-megjelent-britney-spears-oneletrajzi-konyve.htmlMegjelent Britney Spears önéletrajzi könyve, azonnal az eladási listák élére kerülthttps://www.origo.hu/gazdasag/20230302-britney-spears-haz-ingatlan-kalifornia-uzlet.htmlBritney Spears egy vagyont veszített palotája eladásávalhttps://www.origo.hu/gazdasag/20220905-gazdasag-penz-florida-britney-ingatlanpiac-luxuslakas.htmlEladná meseszép helyen lévő luxuslakását Britney Spears

Forrás:Sun Online