Rengeteg pénzt keres a péniszértékelők királynője

Porszívóba, üvegbe szorult péniszek: furcsa és veszélyes férfias játékok (18+) aggódó meztelen férfi
Vágólapra másolva!
A 23 éves Rose Ann évente mindössze 22.000 fontot (9.5 millió forintot) keresett egy háziorvosi rendelőben Nagy-Britanniában, amikor egyik nap ráeszmélt, hogy az erotikus iparágon belül is bizarrnak számító mellékállása lett a fő bevételi forrása.  
Vágólapra másolva!

A korábban egy háziorvosi rendelőben recepciósként dolgozó Rose Ann mára a világ egyik legjobban kereső pénisz értékelője!

A korábban egyébként ápolónőnek is tanuló lány tavaly májusban mondott fel a munkahelyén a mellékállása kedvéért, amivel már havi szinten 20.000 fontot (8,5 millió forintot) tehetett zsebre. A pornóiparban is egzotikusnak számító munkája szerint a Social Ikon előfizetéses oldalon hozzá forduló férfiaknak brutálisan őszintén mond véleményt azok nemi szervéről.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A kenti születésű, gömbölyded barna hajú lány

a kenti főiskolán eredetileg ápolónőnek készült, mostanában azonban már inkább a "Péniszértékelők királynőjeként" ismert az interneten.

A története szerint megelégelte, hogy éveken át minimálbéren tengődik, ezért böngészni kezdett az interneten valami jövedelmezőbb meló után. Egyszer csak rábukkant egy olyan oldalra, ahol férfiak fizetnek influenszereknek azért, ha megnézik és értékelik a péniszüket.

"Döbbentem vettem észre, hogy egyre több lány műveli ezt a munkát olyan oldalakon, mint az OnlyFans. Úgy döntöttem, hogy a magam egyedi stílusában én is ezzel szeretnék pénzt keresni" - mesélte Ann.

Az ihletet a brit sztárséf Gordon Ramsay adta meg számára,

akinek a hatására a lány a véleményét káromkodó, szarkasztikus módon mondja el az őt online felkereső kanos uraknak. A lány a Social Ikon előfizetéses oldalon hozta létre a profilját, ahol egy ápolónői formaruhában látható, kezében mérőszalaggal és tűvel, a háziorvosi rendelőben végzett munkájára utalva.

Rose Ann hozzátette: "Amikor elkezdtem ezt a munkát, úgy gondoltam, hogy ez csak egy izgalmas mellékállás lesz. Ekkoriban még otthon éltem, és csak kísérletezni akartam az online kereseti lehetőségekkel. Hamarosan azonban nagyon népszerű lettem, talán azért, mert a feliratkozóim azt hitték, hogy valamilyen orvosi képzettségem van, mivel a bemutatkozásomban leírtam, hogy orvosi rendelőben dolgozom."

"Úgy tűnik, a férfiak nagyon szeretik, ha megalázzák őket, vagy ha valaki brutálisan őszinte véleményt mond a fütyijükről. Ma már nem csupán képes, hanem videós értékelést is vállalok, természetesen busás összegért.

A régóta szingli lány a férfiak nemi szervét főleg ételekhez hasonlítja, elmondása szerint a virtuális térben találkozott már földimogyoró és uborka kinézetű péniszekkel is.

A lány most Essex-ben keres saját lakást magának, mert szeretne végre elköltözni a szüleivel közös házból. Szülei először kisebb sokkot kaptak, amikor megtudták, hogy lányuk mivel szerzi jövedelmét, de ma már viccesnek tartják.

Forrás:Daily Star