Százmillió forintért árulnak egy egészen különleges karácsonyi Coca-Colát

kóla, cola, coca cola
Vágólapra másolva!
Az eBay-en 274.000 fontért (122 millió forintért) árulnak egy karácsonyi tematikájú Coca-Cola konzervdobozt, mint "teljesen eredeti" gyűjtői darabot, egy nagyon feltűnő dolog azonban hiányzik belőle. 
Vágólapra másolva!

Több mint 274.000 fontért árulnak egy limitált karácsonyi kiadású Coca-Cola konzervdobozt, amiben nincs is ital! Ez azért is lehet furcsa, mert az eladó azt írta a termék leírásában, hogy az egy teljesen eredeti, bontatlan Coca - Colás doboz. Így más magyarázat hiányában hagyatkozzunk arra, hogy ritka gyári hibával állunk szemben.

A különleges termék a Coca-Cola egy régebbi hivatalos karácsonyi kiadása lehet, hiszen a márka jellegzetes betűtípusával és piros márkajelzésével látták el, az illusztrációja pedig egy az italt fogyasztó Mikulás. Talán nem tévedünk, ha azt állítjuk, hogy a doboz a globális italóriás 2019-es karácsonyi kiadású kollekciójából származik. A Coca-Cola becsült márkaértéke 253 milliárd dollár, és naponta több mint 1,9 milliárd Coca-Colát fogyasztanak el több mint 200 országban.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Mint ahogy azt az Origo megírta: ingyen adott hasznos dolgokat a Coca-Cola.

Forrás: Mirror