Több száz millió forintot ajánlottak szexért egy pornómodellnek

Jenna Lee, OnlyFans modell
Jenna Lee, OnlyFans modell
Vágólapra másolva!
Jenna Lee texasi modell akkor került igazán a reflektorfénybe, amikor kiderült, hogy valaki egymillió dollárt (350 millió forintot) ajánlott fel neki, ha lefekszik vele. A lány azóta szexibbnél szexibb fotókat oszt meg Instagramon és OnlyFansen. 
Vágólapra másolva!

Jenna Lee nemrég pikáns reggeli videóval nyűgözte le Instagram követőit. Szexin arról kérdezte a követőti a konyhájából, hogy ki mit evett reggelire.

Jenna Lee, OnlyFans modell Forrás: Youtube

A rövid videó forgatását a hűtője előtt kezdte, ahol a felsőjét szexisen felhúzta egészen addig, míg már majdnem kilátszottak a meztelen mellei, majd leült az étkezőasztalhoz. Végül pedig a kamerának hátat fordítva pózolt, miközben pólóját fel, a nadrágját pedig lehúzva tartotta.

Jenna rajongóinak nagyon tetszett a poszt: kevesebb mint 24 óra alatt több mint 11.000 ember kedvelte, és sokan még saját véleményeiket is megosztották a modellel. Egyik rajongója például ezt mondta:

A modell azután lett igazán népszerű, hogy elárulta, egyszer egy férfi felajánlotta, hogy szexért cserébe milliomossá teszi őt. A lány egyébként az OnlyFansre tölt fel intim képeket magáról, amiból sok pénzt keres.

Az Oigo megírta, hogy már egy nem valódi modell is milliókat keres az OnlyFans-en. Ma már a férfi nemi szerv értékelésével is meg lehet gazdagodni.

Forrás: Daily Star