Több száz karácsonyfát állított fel az otthonában egy német házaspár

karácsony, karácsonyfa, díszítés
A legfanatikusabb házaspár
Vágólapra másolva!
A német házaspárnak összesen 555 darab karácsonyfája, és több mint százezer gömbdísze van otthon - ezért már júniusban elkezdik házuk feldíszítését az ünnepi hetekre. 
Vágólapra másolva!

A házaspár az 555 darab karácsonyfájával, és több mint százezer gömbdíszével világrekordot döntött, ezt a napokban hivatalosan is megerősítették. Egyébként nem volt konkurenciájuk, csak saját korábbi teljesítményüket szárnyalták túl.

Thomas és Susanne Jeromin júniusban kezdték el a díszítést, hogy elérjék a látványos eredményt. A házaspár számára az egész év a karácsony hangulatában telik, annyira rajonganak ezért az ünnepért.

A karácsonyfák felállítása során egyetlen helyiséget sem hagytak érintetlenül, még a hálószobát és a fürdőszobát is feldíszítették. Az egyik szobában például 89 fa áll.

A séfként dolgozó 57 éves férfi gyűjtőszenvedélye 12 évvel ezelőtt kezdődött, ami mostanra már a feleségére is átragadt. A párnak még szigorú dekorációs menetrendje is van, és délután 3-tól estig, sőt még hétvégén is dekorálnak.

A Jeromin házaspárnak mostanra már elképesztő, 108 000 gömb van a birtokukban, köztük olyanok is, amelyeket Susanne maga horgolt. A karácsonyfákat pedig különféle témák szerint díszítik fel. Van már nekik egy gumikacsás fájuk, egy műgyümölcsfájuk és egy batman fájuk is.

Karácsonyrajongók hada özönlik a házaspár Rintelnben található otthonába, hogy megnézhessék ezt a fantasztikus látványosságot.

Több karácsonyfa fanatikus is van ma már, az egyikükről az Origo is írt. Egy asszony pedig karácsonyfák díszítését vállalja az ünnepi szezonban. Egyesek pedig a karácsonyfa elfogyasztására buzdítanak.

Forrás: Sun Online