Egy nő több mint két tucat karácsonyfát állít fel az otthonában

Christmas tree world record Arts, Culture and Entertainment Records lni Curious Horizontal CUSTOMS
06 December 2021, Lower Saxony, Rinteln: Decorated Christmas trees stand in a house in Rinteln. Thomas Jeromin has set a new world record with 444 Christmas trees in his house. The record institute for Germany was there on Monday to check and confirmed the record. Photo: Ole Spata/dpa (Photo by Ole Spata / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy a közösségi médiumok platformjain Mel Issa néven ismert nő lehetne a karácsony királynője, hiszen 26 karácsonyfája van, és három hónapba telik, mire mindet felállítja.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is írt, már az igazi Grincs is felbukkant, és azt is megírtuk mi volt a pálfordulás oka. Az Origo honlapján elolvasható az is, hogy melyek az idei legjobb karácsonyi vásárok.

Mel Issa rendszeresen megmutatja az összes karácsonyfáját a The Magical Holidays of Christmas & Winter Facebook csoportban. Legutóbb ezt posztolta:

Mel Issa karácsonyfás Facebook posztja Forrás: Origo

A lány azt is elárulta a Facebook-os csoportban, hogy habár három hónapig tart, míg minden fáját feldíszíti, mindössze egyetlen hét alatt lecsupaszítja ezeket.

Egy csoporttag megkérdezte a karácsony királynőjét, mennyi időbe telt neki beszerezni az összes ünnepi dekorációt. "22 évbe telt" - válaszolta. Ehhez még hozzáfűzte, hogy a dekorációkat az "évekig tartó gyűjtögetésnek és a sok karácsony utáni kiárusításnak" köszönhetően engedhette meg magának.

30 éves Janine Ralph profi karácsonyfadíszítő, aki ezzel a hobbijával keres rengeteg pénzt, és idénre már egyetlen szabad munkaperce sem maradt.

A kép csak illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Ole Spata

Vannak olyan régi karácsonyi dekorációk, amik akár milliókat is érhetnek, az Origo ezeket is bemutatta.

Mel Issa minden karácsonyfájának más a tematikája, ő erre is figyel. Amikor megkérdezték, melyik fa a "fő" látványossága, ezt válaszolta: "A nagy Grincs-fa a nappalimban".

Egy másik karácsonyfanatikus 10 ezer darab égővel díszítette fel a házát, de alig kell ezért fizetnie.

A karácsonyfa rajongó lány fáit megnézheti ITT is.

Forrás: New York Post