Egyetlen utca lakói vitték el az óriási főnyereményt

lotto
Vágólapra másolva!
Elképesztően szerencsésnek mondhatják magukat a Clackmannanshire-i Fishcross skót falu lakói, hiszen alig pár héttel karácsony előtt 3,2 millió fontot (másfél milliárd forintot) nyertek a lottón. 
Vágólapra másolva!

A FK10 3GN körzet 11 családja nyerte meg a People's Postcode Lottery főnyereményt. 123.000 fontot vihettek haza külön-külön.

A Miller házaspár férfi tagja Duncan pont akkor örülhetett a pénznek, amikor a bélrákja miatt a daganateltávolító műtétből lábadozik. Elárulta, hogy a sikeres műtétet és a nyereményt megünneplendő már tervezik az ötcsillagos családi nyaralást fiával, menyével és az unokáival. Duncan, aki több mint 43 évig dolgozott ugyanannál a stirlingi autó-kereskedésnél, azt is tervezi, hogy Kanadába viszi nyaralni feleségét a házassági évfordulójuk alkalmából.

"Mindig is szerettünk volna venni egy lakóautót, hogy szabadon felfedezhessük Európát, és mindig is reménykedtünk abban, hogy ez egy nap megtörténhet" - lelkendezett egy másik család nő tagja.

A kép csak illusztráció Fotó / Shutterstock

Az FK10-3 irányítószámú körzetből mintegy 467 ember jelent meg a Sterling Mills bevásárlóközpontban, hogy megtudja, mennyit nyert. A nyertesek 3.024 font és 9.072 font közötti összeget nyertek.

Egy férfi biliárdasztalt vett lottónyereményéből, és most már Angliát képviseli a biliárd EB-n. Mutatjuk azokat a lottónyerteseket, akiknek összeomlott az életük. Egy férfi pedig űrkacsának öltözve vette át lottónyereményét.

Forrás:Sun Online