Elítélt a családja egy nőt, aki a testéből él, de gyorsan megváltozott a véleményük

Vágólapra másolva!
Rosie Clarke pornómodell elárulta, hogyan tudta meggyőzni családját arról, hogy egyáltalán nem helytelen dolog az, hogy a testéből él. A család kezdetben ugyanis finoman szólva nem volt túl lelkes Rosie pályaválasztását illetően, ám ez idővel megváltozott, köszönhetően a lány nagylelkűségének. Miután befutott a szakmájában, Rosie rengeteg pénzzel támogatta őket, ami ellen már a rokonoknak sem volt kifogása.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Rosie Clarke hamar rájött, hogy sokkal kifizetődőbb, ha civil állás helyett az interneten keres pénz, mint OnlyFans modell. A csinos, barna hajú nő nem sokat gondolkodott: felépítette profilját és megkezdte online karrierjét. Mindezt a családja előtt sem titkolta.

- mondta Rosie.

Látva sikereit, a család ma már egészen máshogyan áll hozzá Rosie pályaválasztásához.

A nő most azt tervezi, hogy meglepi családját egy ausztriai úttal karácsonyra.

Bár a családja már elfogadta döntését, sok ember még mindig elítéli Rosie-t, amikor megtudják, hogy miből él. Ő azonban

nem foglalkozik a kritikákkal, hiszen mindennél többet ér számára az, hogy ilyen jól keres vele. A másik ok, amiért szereti a munkáját, hogy bátrabb lett, és nőtt az önbizalma.

Már az első perctől kezdve kellemes érzéssel töltötte el, hogy elegáns fehérneműkben pózolhatott:

- árulta el.

Rosie-n kívül még sok fiatal nő fordít hátat korábbi hivatásának, és választja helyette az online modellkedést, abban a reményben, hogy ezáltal több pénzt kereshetnek. Vannak, akik épp emiatt veszítik el korábbi munkájukat, például egy Kristin MacDonald nevű fiatal tanárnő is ahogyan pár hónapja a Fox megírta.

Néhány héttel ezelőtt pedig mi is összefoglaltuk egy cikkünkben, kik az OnlyFans leggazdagabb pornómodelljei. Van köztük olyan, aki havonta több milliárd forintnyi összeget keres.

Forrás: DailyStar