Élő bogarat talált a salátás szendvicsében egy brit férfi

sáska
locust from side eating a leaf, animal macro
Vágólapra másolva!
Egy 60 éves darlingtoni építőmester, Phil Hall majdnem szívrohamot kapott ijedtében, amikor meglátta, hogy kis híján milyen gusztustalanságra harapott rá a vegyessalátás csirkés szendvicsében. Most magyarázatot követel a Sainsbury's-től, ahonnan a salátát a felesége beszerezte.
Vágólapra másolva!

A 60 éves Phil Hall építőmester ebédszünetet tartott, jóízűen enni kezdte a Sainsbury's-nél vett vegyes salátalevelekkel borított házi készítésű csirkés szendvicsét. Majd néhány falat után átfutott az agyán, hogy evett ő már ilyen szendvicset, de az nem volt ennyire kemény és ropogós. Döbbenetére egy sáska került elő a szájából, ami még mindig élt, rángatózott, és a feje is mozgott.

A férfi a gusztustalan étel miatt magyarázatot követelt a Sainsbury's-től, a vegyes salátát ugyanis a felesége vette ennél az áruháznál Darlingtonban, méghozzá négy nappal korábban. Hall, aki korábban rendőrként is dolgozott, azt mondta, hogy rosszul lett, amikor meglátta, hogy mi mászik elő a szájából. Elmondása szerint a sáska a salátalevelek között bújt el, ezért nem láthatta, amikor beleharapott a szendvicsébe.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A féfi azt szeretné, ha a kínos incidens miatt a Sainsbury's engesztelésül adakozna az élelmiszerbanknak.

Hall egyébként miután hazatért a sáska rémálom után kiderült, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. "Egy sáska szendvics és Covid - voltak már jobb napjaim is."

A Sainsbury's a történtek kapcsán az alábbi rövid nyilatkozatot tette: "Elnézést kértünk ezért a kellemetlen esetért, amit továbbítottunk a gyártó felé magyarázatért."

Az Origo beszámolt arról is, amikor egy nő rántott csirkefejet talált a megrendelt csirkeszárnyak között.

Forrás:Mirror