Horror a gyorsétteremben: csirkefejet talált egy nő a rendelésében

csirke fej, KFC, Kentucky Fried Chicken
Vágólapra másolva!
Egy nő az Egyesült Királyságban elég szerencsétlenül járt, amikor a KFC-ben megrendelt csípős csirkeszárnyai között talált egy kirántott madárfejet. A gyorséttermi vállalat rögtön reagált a megdöbbentő esetre.
Vágólapra másolva!

A The Sun megírta, hogy egy vendég kétcsillagos értékelést írt a gyorsétteremről, miután egy egész csirkefejet talált a megrendelt KFC-s kosarában. A megdöbbentő találatról fényképet készített, ami bejárta az egyik közösségimédia-felületet, szörnyülködő reakciókat kiváltva. A képen jól látható a ropogós bundával bevont nem odavaló állatrész, illetve a csőr és szem is.

A képen a kosárban talált csirkefej Forrás: instagram/takeawaytrauma

Az étterem reagált a nem mindennapi esetre, kiemelve, hogy ez egyedi eset, merő véletlen volt, és kivizsgálják, hogyan történhetett meg.

Hozzátették, hogy a vállalat valódi csirkehúsból készült ételeket szolgál fel vendégeinek, így valószínűleg az állatfej átcsúszhatott a szigorú ellenőrző folyamatokon. A cég szóvivői továbbá kijelentették, hogy a pórul járt vendéget és családját meghívják az éttermükbe, hogy megnézhessék, hogyan zajlanak az előkészületek, illetve ellentételezésként ingyen étkezhetnek az étteremláncnál egy adott ideig.