Vérfagyasztó szimbólumokat rejt a híres New York-i állatkert - videó

10 legnagyobb állatkert a világon - galéria 2021.09.21. 8. Bronx zoo, new york city, united states
 New,York,City,-,July,17,,2016:,Bronx,Zoo,Center rhino,city,use,beaux-arts,tourism,ny,dome,house,building,rhinoce
NEW YORK CITY - JULY 17, 2016: Bronx zoo center entrance. It is the largest metropolitan zoo in the United States and among the largest in the world. Rhinoceros statue.
Vágólapra másolva!
Richard Cassaro Madridban élő, amerikai születésű történész óriási háttértudással rendelkezik olyan témákról, mint például a New York Bronx negyedében található híres állatkert rejtélyes, okkult szimbolizmusa. Egyesek számára talán ijesztő lehet, de a hatalmas létesítményben sétálva, lépten-nyomon szabadkőműves jelképek köszönnek vissza.
Vágólapra másolva!

Cassaro szerint a New York-i Bronxi Állatkert építészetébe rejtett ősi spirituális bölcsesség van kódolva, amely a szabadkőművesek "elveszett" tanításához hasonló, és minden jel arra utal, hogy valódi, aktív szabadkőművesek tervezték és építették az ott található épületeket.

A szabadkőműves doktrínák fizikai manifesztációi láthatóak, ha végigsétálunk az Astor Courton, egy körülbelül 10 hektáros sétányon, amely ezoterikusan megtervezett épületekből, balusztrádokból, ligetekből, szökőkutakból, kertekből és ösvényekből áll.

Az állatkert 265 hektáros területének szívében, egy alacsony természetes dombon elhelyezkedő Astor Court az állatkert legrejtélyesebb eleme, amely valósággal hemzseg az okkult szimbólumoktól.

Az Astor Court épületei - a Majomház, az Oroszlánház, a Madárház, az Elefántház és az Adminisztrációs épület - 1899 és 1910 között épültek, a Heins & La Farge építésziroda tervei alapján. Négyet közülük Eli Harvey, Charles R. Knight és Alexander Phimster Proctor nagyméretű, valósághűen megformált kő- és terrakotta állatszobrai díszítenek, mely műalkotások az egyes épületekben elhelyezett állatokat reprezentálják - írja a Promotions.hu.

Az épületek úgy néznek ki, mintha az ókorban emelt templomok lennének, és mindenütt szabadkőműves szimbolikát találunk. Az épületek bejáratai a világ számos szabadkőműves páholyára jellemző mintázatot követik, és a mindent látó szem is megjelenik rengeteg helyen, ahogy piramisok is.