Újszülött gyerekükkel eltűnt egy brit család egy autópályáról

illusztráció, autópálya, közlekedés, autó, autóút, M0,Budakalasz,Junction,Of,The,Motorway,Bypassing,Budapest,In,Morning city,aerial view,establishing,magyarorszag,skyline,aerial,hungar
M0 Budakalasz junction of the motorway bypassing Budapest in morning traffic. Aerial view of Hungary.
Vágólapra másolva!
Felhívásban kéri a lakosság segítségét a brit rendőrség, miután nem találnak egy párt újszülött gyerekükkel, akiknek autója az M61-es autópályán lerobbant. A család állítólag még elhagyta a forgalmas utat, ám hollétükről azóta sem tudnak semmit.
Vágólapra másolva!

Constance Marten és Mark Gordon csütörtökön az esti órákban az autópályán haladtak, amikor a jármű meghibásodott, és az utat nem lehetett azzal folytatni. Egy manchesteri lap online kiadása a rendőrség közlése alapján azt írja, hogy a pár elhagyta az autópályát, később, helyi idő szerint este fél 7-kor még látták őket egy felüljárón. Később azonban nyomuk veszett.

A képen az eltűnt nő, aki valószínűleg nemrég szülte meg gyerekét:

A hatóságok azért is aggódnak, mert azt gyanítják, hogy a nő váratlanul szülte meg gyermekét, akit azonban így azóta sem láttak egészségügyi szakemberek.

Az újszülöttett feltehetően egy takaróba bugyolálták a szülők, és úgy vitték magukkal.

Ezen a felüljárón látták a családot utoljára:

A rendőrség most a nyilvánossághoz fordul, hogy megtalálják az eltűnteket, így várják azok jelentkezésé, akiknek információjuk lehet hollétükről. Egyúttal amiatt is aggódnak, hogy a váratlan szülés olyan érzelmi változást idézett elő az eltűnt nőben, ami miatt esetleg meggondolatlanságot tesz. Constance Mardent az egyik vezető rendőrtiszt - aki maga is édesanya - közvetlenül is megszólította a felhívásban, kérve, hogy mielőbb lépjenek kapcsolatban a hatóságokkal és az egészségügyi ellátórendszerrel, melyek részéről minden segítséget meg fognak kapni - számol be az esetről a Mirror.

Kiemelt képünk illusztráció.