Valakinek 26 ezer forintnyi összeget ért néhány péksütemény

fahéjas csiga
Vágólapra másolva!
Egy férfi több mint 100 dollárt (26 ezer forintot) költött arra, hogy megszerezzen magának a közkedvelt amerikai székhelyű Cinnabon vállalat péksüteményei közül pár darabot. A PerthNow beszámolója szerint az emberek körülbelül 3 órát várhattak a fahéjas mázzal bevont tekercsekre.
Vágólapra másolva!

Vasárnap nyitotta meg első pékségét a Sydney központi városrészében található Haymarketben az amerikai székhelyű Cinnabon. A péksüteményekért azok, akik az elsők között szerették volna megkóstolni a vállalat termékeit, körülbelül 3 órát kellett sorban állniuk.

A képen a Cinnabon péksüteményei:

A hosszú sor azonban egy 32 éves, Sydneyben élő személyi edzőt arra ösztönzött, hogy 76 dollárt (kb. 20 ezer forintot) ajánljon fel annak, aki végig állja a sort helyette.

Így a fahéjas tekercsek árával együtt több mint 100 dollárt (kb. 26 ezer forintot) költött a népszerű péksüteményekre. A feladatot Tin Liu vállalta el, aki szerint nagyjából 150-200 ember állhatott akkor épp a sorban, így körülbelül 2 órát kellett várakoznia. A férfi elmondása szerint a péksütemények finomak voltak, de nem érték meg a több órás sorban állást - írja a PerthNow.