Megnyílt a világ egyik legbizarrabb áruháza Milánóban

LOUIS VUITTON, YAYOI KUSAMA
Paris, France, 2023-01-12. The Louis Vuitton store window in Place Vendome attracts passers-by with the automaton of contemporary artist Yayoi Kusama. Photograph by Joao Luiz Bulcao / Hans Lucas.??Paris, France, 2023-01-12. La vitrine de la boutique Louis Vuitton de la place Vendome attire les passants avec l automate de l artiste contemporaine Yayoi Kusama. Photographie de Joao Luiz Bulcao / Hans Lucas. (Photo by Joao Luiz Bulcao / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
Milánóban megnyílt a Louis Vuitton luxusmárka legújabb áruháza, amely a cégtől megszokott luxustermékek mellett leginkább a furcsaságával hívja fel magára a figyelmet. Egy kortárs japán művésszel folytatott együttműködés keretében sikerült egy rendkívül szokatlan dizájnelemekkel díszített üzletet létrehozniuk.
Vágólapra másolva!

A márkához hozzátartozik a fényűzés és az extravagancia is, így az ember szinte elvárja, hogy a boltjai is tükrözzék ezt. A most megnyílt áruház termékkínálata pontosan illeszkedik is ebbe a képbe, de a mindent eluraló pöttyös dizájn már első pillantásra is kifejezetten zavaró, a kommentek egy része szerint pedig inkább taszító, mint vonzó.

Párizsban található a Louis Vuitton legnagyobb áruháza, amely e különös dizájnelemeket hordozza Forrás: Hans Lucas via AFP/Joao Luiz Bulcao / Hans Lucas/Joao Luiz Bulcao

A Promotions.hu arról ír, hogy a Via Bagutta és a Piazza San Babila sarkán található milánói Louis Vuitton üzletben szinte mindenhol pöttyök vannak, ahová csak néz az ember: a falakat és a padlót is mindenütt ezek tarkítják.

Az alábbi Instagram-bejegyzésben a márka párizsi áruházáról láthatók felvételek:

A Dezeen.com szerint nem ez a márka első ilyen furcsa megjelenésű üzlete, ugyanis a Louis Vuitton már világszerte több egységét átalakította a Yayoi Kusama japán kortárs művésznővel folytatott együtműködés keretében.

Az áruház kirakatában a japán művésznő élethű bábuja Forrás: Hans Lucas via AFP/Joao Luiz Bulcao / Hans Lucas/Joao Luiz Bulcao

A legnagyobb üzlet, amit e különös stílusjegyekkel díszítettek, a Louis Vuitton párizsi Champs-Élysées-én található áruháza. Már messziről szemet szúr az épület, amelynek homlokzatán hatalmas pöttyök jelennek meg, és Kusama túlméretezett, emberszerű mása borul az áruház tetejére.