Egy egész várat árulnak Csehországban

Vágólapra másolva!
Eladó egy lenyűgöző kastély és a hozzá tartozó hatalmas birtok Csehországban. A vár kereskedelmi célú fejlesztésekre is alkalmas.
Vágólapra másolva!

Eladó egy várat és a hozzá tartozó 10 hektáros birtokot Csehországban. Az ingatlan egyes részei magánfelhasználásra és kereskedelmi célokra is kiválóan alkalmasak – idézi a Castleist a hirdetés szövegét.

A kastély teljes lakóterülete 105 ezer négyzetméter. A belső tereket úgy osztották fel, hogy kereskedelmi, szolgáltatási, sport vagy kulturális intézményi célokra is felhasználhatók legyenek. Az ingatlanban 80 bérbe adható helyiség található. Ezekben lehetőség van kávézó, borozó, díszterem, iskola vagy iroda működtetésére.

Emellett lehetőség nyílik átépítésre is, aminek eredményeként akár 100 darab lakás is kialakítható a kastélyban. A két lifttel rendelkező építményt megerősítették, aminek következtében a mennyezet és a padló is nagy teherbírású – ugyancsak támogatva a kereskedelmi célú felhasználást.

A kastély megőrizte az erődítmény jellegét, és a hozzá tarozó nyílt terek (mint a saját erdő és a tágas rétek) kiváló hátteret biztosítanak szabadidős, kulturális és üzleti tevékenységekhez és rendezvényekhez.

Az ingatlan ráadásul közlekedési szempontból is előnyös helyen fekszik. Mindössze 7 percre van az autópálya, Brno pedig 15 percre található. Bécs és Pozsony egy órán belül, Prága pedig 2 órán belül elérhető.

A vár közelében található Dolní Kounice városa, számos kulturális emlékkel. Továbbá a környező szőlőskeretek, a közeli Pálavské tavak és a dombok is kiváló pihenőhelyként szolgálnak.

A hirdetésben a kastély árát nem közölték, ami feltehetőleg annak tudható be, hogy az ingatlan egy speciális konstrukcióban árulják. A vevő úgy juthat hozzá a kastélyhoz, hogy részesedést vásárol a tulajdonjogot birtokló vállalatban.