Öngyilkos lett a világ egyik leggazdagabb embere

Thomas H. Lee, NYU Langone Medical Center's Perlmutter Cancer Center Gala GettyImageRank2 Center Healthcare And Medicine USA New York City
NEW YORK, NY - OCTOBER 21: Thomas H. Lee attends NYU Langone Medical Center's Perlmutter Cancer Center Gala at The Plaza Hotel on October 21, 2015 in New York City. Mike Coppola/Getty Images for NYU Langone Medical Center/AFP (Photo by Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Világgazdaság számolt be róla, hogy irodájában lőtte le magát a világ egyik leggazdagabb üzletembere. Thomas Lee vagyonát kétmilliárd dollárra (kb. 720 milliárd forint)  becsülték, és egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a halálához.
Vágólapra másolva!

Thomas Lee amerikai milliárdos a manhattani irodájában lőtte le magát. A rendőröket csütörtök délelőtt 11 órakor értesítették az egyik irodaházból, hogy lövés dördült. Azonban mire a helyszínre értek, már csak holtan találták meg az idős férfit.

Az alábbi képen Thomas Lee látható, egy korábbi jótékonysági eseményen:

Az egyelőre nem derült ki, hogy a dúsgazdag férfi miért döntött úgy, hogy véget vet az életének.

További részletek ide kattintva olvashatók.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!