Szinte megállt az idő ebben az amerikai viktoriánus otthonban

Galveston, Texas
Vágólapra másolva!
A texasi Galveston az Egyesült Államok egyik legszebb tengerparti városa. A településen pedig most eladóvá vált egy különleges, viktoriánus stílusú ingatlan, melyben szinte megállt az idő.
Vágólapra másolva!

A Texas államban található Galveston városát 1838-ban alapították, és a település a történelmi házairól ismert, melyeket jómódú amerikaiak építtettek az évtizedek során. A város jelenleg is kiemelkedő kereskedelmi központ, és az 1900-as nagy hurrikán (ez volt az USA történetének legpusztítóbb vihara) előtt Galveston volt az ország második leggazdagabb városa.

A népszerű East End Historic District negyedben most eladóvá vált egy 1859-ben épült, korszerűsített otthon, amely megőrizte a korhű stílusát – írja a Dirt.com. Az 1,5 millió dollárért (kb. 517,5 millió forint) kínált ingatlan egy több száz acélrózsával díszített kovácsoltvas kapu mögött fekszik, és fedett tornáccal van körülvéve.

A kert hátsó részében egy gyümölcsfákkal, pihenőhelyekkel és tűzrakóhellyel ellátott udvar található, ahol egy medencét is kiépítettek. A 971 négyzetméteres telken elhelyezkedő főépület lakóterülete 341 négyzetméter. Az ingatlanban három hálószoba, illetve két és fél fürdőszoba található.

Az eredeti viktoriánus hangulatot, többek között, az eredeti fenyőpadló és a bonyolult mintázatú díszlécek biztosítják. Az autók számára egy kétállásos, különálló garázst hoztak létre.