Egy rajongó eltölthet egy éjszakát Barbie álomházában

barbie ház, malibu, kalifornia, rózsaszín álomház
A mesék valóra válnak! A rózsaszín Barbie álomház Malibuban
Vágólapra másolva!
Különleges élményben lehet része egy Barbie-rajongónak idén nyáron, ugyanis most egy éjszakát ingyen lehet eltölteni egy valódi Barbie álomházban.
Vágólapra másolva!

A Malibuban található, tengerparti rózsaszín Barbie-házat először 2019 októberében lehetett kipróbálni, amikor felkerült az Airbnb-re. Most azonban felújították, így ünnepelve az ikonikus Barbie-álomház játék első megjelenésének 60 éves évfordulóját.

A foglalás július 17-én nyílik meg, és a szerencsés július 21-22-én költözhet be a házba, egy éjszakát eltöltve a különleges ingatlanban – írja az Insider.

Noha a ház megtartotta a Barbie-világ rózsaszín hangulatát, a berendezés most Kenhez kapcsolódik. Ez azt jelenti, hogy az átalakítás után most Ken a „házigazda", tehát a belső dekoráció részét képezik a cowboy kalapok és a gitárok is.

A házban egy nagy hálószobát alakítottak ki, ahol egy kétszemélyes kerek ágy található. Az ingatlan meghirdetése kapcsán kiadott közlemény szerint ráadásul a szerencsés ingyen tölthet el egy éjszakát a házban. Az utazási költségeket azonban a vendégeknek kell állniuk.

A belső dekoráció további különlegességei közé tartozik egy Barbie-témájú gardróbszekrény, illetve egy életnagyságú játék ló. A kertben is számos egyedi elem található, egyebek mellett egy grill, természetesen rózsaszín bútorokkal körülvéve.

Az akció nem független a legújabb Barbie-filmtől. A Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült filmet ugyanis épp július 21-én mutatják be az Egyesült Államokban.