Ilyen még nem volt: akciós kastély a Rába partján

kastély, Rába, ingatlan, épületek
Ez a lenyűgöző neobarokk stílusú kastély egyedülállóvá teszi Rábasebest
Vágólapra másolva!
Ez a lenyűgöző neobarokk stílusú kastély egyedülállóvá teszi Rábasebest. A Széchenyi-kastély 1903 és 1904 között épült, és azóta is az egyik legcsodálatosabb épület a környéken. Az ingatlan 22 kényelmes apartmannal rendelkezik, mindegyikben nappali, hálószoba és fürdőszoba található, valamint minikonyha is rendelkezésre áll. Bár az épületek felújításra szorulnak, a helyi védettségnek köszönhetően hosszú távon is megőrizhetők. Ha valaha is álmodott arról, hogy egy ilyen varázslatos helyen élhessen vagy vállalkozását működtethesse, itt a lehetőség, most még kedvezményt is kap!
Vágólapra másolva!
Ez a lenyűgöző neobarokk stílusú kastély egyedülállóvá teszi Rábasebest Forrás: Citycartel

"Vásároljon egy Mesebeli Kastélyt a Rába partján, a gyönyörű Rábasebesen!

Ez a kastély neobarokk stílusával és lenyűgöző környezetével garantáltan elvarázsolja!

Idilli, csendes környezetben áll a híres Széchenyi-kastély, melyet 1903 és 1904 között épített Széchenyi Jenő.

A kastély 1326 nm-es és több mint 35 000 nm terület tartozik hozzá.

22 kényelmes apartman található az épületben, mindegyik apartman nappalival, hálószobával és fürdőszobával (WC-vel, mosdóval, zuhanyzóval) rendelkezik, valamint minikonyhával is felszerelt. A telken található másik épületben még két apartman és a gépészeti egységek is helyet kaptak (gázkazánok, villanyfogadó, diesel aggregátor stb.).

Az épületek felújításra szorulnak, de helyi védettséggel rendelkeznek, ami biztosítja a hosszú távú megőrzésüket.

Az ingatlan három fő részből áll. A középső részben található a recepció és egy kb. 50 fő befogadására alkalmas terem, melyhez egy nagy terasz is tartozik. Az épület legfelső szintjén vadászterem/bécsi kávézó található.

A középső szárny 316 nm-es földszinttel, 294 nm-es emelettel és 276 nm-es tetőtérrel rendelkezik, a jobb oldali szárny földszintje 120 nm, a tetőtér pedig 100 nm, míg a bal oldali szárny szintén hasonló méretekkel rendelkezik: fsz.: 120 nm, tetőtér. kb. 100 nm.

A kastélykertben egy 1 300 méteres talpmélységű hévíztartalmú termálkút található, ami több mint 60 fokos, valamint két medence is helyet kapott (csak a betonmeder). A területen sok autó elfér. A kastélyhoz tartozó 3,5 hektár terület minden szépségével várja Önt: gyönyörű hóvirágok, gyöngyvirágok, odvas keltikék, medvehagymák stb., valamint több, mint 150-200 éves fák.
Ez a varázslatos kastély tökéletes lehetőséget nyújt magánbirtok, nyaraló, magánkórház, rendezvényközpont, idősotthon vagy akár luxushotel kialakítására is.

Hosszú távon is biztos befektetésnek ígérkezik!

Mindössze 169 km-re található Budapesttől.
Varázsolja el vendégeit ezzel az Álomszép Kastéllyal!
---------------------------------------------------------------------
500.000.000 HUF helyett, csak 475.000.000 HUF
---------------------------------------------------------------------[...]"

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.