Felrobbantotta az internetet egy nő vásárlási szokása

Woman reading food labels at grocery store Refrigerated Section Beautiful Consumerism Healthy Eating Young Women Women Females Searching Groceries Nutrition Label Aisle Shopping Basket Label Young Adult Adult Reading Choosing Looking Shopping Selling Buyi
Woman at grocery store reading food labels while holding her shopping basket.
Vágólapra másolva!
Egy ausztrál tévés főzőverseny egyik résztvevője egy Queensland-i élelmiszerboltban vásárolt, és nagy sietségében gondolkodás nélkül, automatikusan cselekedve elkövetett egy hatalmas hibát - ez pedig nagy port kavart a közösségi médiumok felületein. 
Vágólapra másolva!

Nem kétséges, hogy mindenkinek vannak olyan berögzült szokásai, amelyek a kívülállók szemében kissé meghökkentőek lehetnek. Sőt, vannak olyanok is, akik időnként kifejezetten szeretik tesztelni a társadalmilag elfogadhatónak tartott szokások határait. Bár itt most nem a határok feszegetéséről van szó, egy televíziós showműsor egyik szereplője így is óriási botrányt okozott tettével.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/Steve Debenport/Asiseeit

A fiatalasszony nemrég egy bizarr rossz szokásával az egyik szupermarketben bukott le. Az Ausztráliában futó televíziós My Kitchen Rules című főzőműsor egyik versenyzője ugyanis az egyik Queensland-i élelmiszerboltban vásárolt, hozzávalókat keresett a műsorban készítendő ételéhez. Amikor azonban a mogyoróhagymák között válogatva leejtett néhányat, ahelyett, hogy azokat betette volna a kosarába, visszatette a polcra.

Szerencsétlenségére az önkéntelen bakiját a biztonsági kamera is rögzítette, és hamarosan a televízióban is bemutatták.

Tettével nagy vitát indított el az online közösségi felületeken.

Sokan a rutinná vált cselekedetet meglátva elborzadtak, és többen is kifakadtak az interneten: "Ez egyszerűen undorító. Most már értelmet nyert, hogy miért is annyira fontos megmosni minden terméket, miután hazavittük a boltból."

Mások viszont szégyenkezve bevallották, hogy igen, ez valóban rossz szokás, de nagyon sokan elkövetik, főleg, ha sietnek.

Forrás: Daily Star