Ilyen a valódi élete az világszerte ismert internetsztár családnak

Vágólapra másolva!
A Kelley család a YouTube-ra és a TikTok-ra posztolt vicces videóknak köszönhetően vált ismertté. A négymillió rajongóval rendelkező háztartás most elárulta, hogy milyen az életük ekkora hírnév mellett. Elmondásuk szerint megvan az árnyoldala annak, ha valaki a közösségi médiából él. 
Vágólapra másolva!

Gabrielle és Jay Kelley, akik 26 és 29 évesek, 2015 óta élnek együtt. Három gyerekük van, a hatéves Nevaeh, az ötéves Jeremiah és

a kétéves Novalee. Az amerikai Tennessee-ben élő háztartás úgy néz ki, mint egy átlagos család,

pedig tagjai valójában világszerte ismert internetsztárok.

Gabrielle 2018-ban kezdett el feltölteni a YouTube-ra sminkelős videókat, mellette családjának legviccesebb pillanatait is megosztotta. Jelentős ismertségre Kelleyék 2020-ban, a Covid-járvány csúcspontján tettek szert. Videóikkal azóta milliós nézettséget értek el, 4,7 millió követőjük van TikTok-on.

A Daily Starnak adott exkluzív interjúban Gabrielle és Jay arról is beszámol, hogy milyen nehézségekkel jár a karrierjük.

A képen a Kelley család Forrás: Instagram/ glambygabriellek_

Gabrielle elmondta:

Elmondásuk szerint gyakran kell megküzdeniük sértő megjegyzésekkel. A család többször volt trollkodás és rasszizmus célpontja, mégis folytatni szeretnék azt, amit csinálnak és nem akarják feladni karrierjüket.

Jay korábban az amerikai hadseregben szolgált, de amióta kilépett, a teljes munkaidejében internetes tartalmakat gyárt párjával.

Gabrielle pedig a Chipotle-ban dolgozott, amit azért hagyott ott, hogy a gyerekeit otthon nevelje. A Kelley család jelenleg havonta 20 ezer és 30 ezer dollár közötti összeget keres a videóiból.

Forrás: Daily Star