Közvetlen közelségbe kerülhet a világ legijesztőbb babája

Annabelle, Démonok között, horrorfilm, játékbaba
Az Annabelle nevű játékbaba
Vágólapra másolva!
Október 28-án egy Montville-i expón teszik közszemlére a Démonok között és az Annabelle horrorfilmekben főszerepet játszó, és állítólag megátkozott játékbabát. A jelenlegi tulajdonosa egy hátborzongató figyelmeztetést is közzétett a kifejezetten a szellemjárta baba iránt érdeklődők testi épségének megóvása érdekében. 
Vágólapra másolva!

Annabelle-t sokan a világ egyik legfélelmetesebb játékbabájának tartják, mert állítólag démon szállta meg, ami bizonyos éjszakánként még életre is kel. Október 28-án ezt a bizarr babát a Montville-i Earth Expo és Convention Center-ben egy dobozban fogják kiállítani, ahol a rajongói végre a maga valódiságában is láthatják majd.

Az Annabelle nevű játékbaba Forrás: InterCom

- olvasható a kiállítás reklámjában.

A baba tulajdonosának kifejezett kérésére,

a látogatók testi épségének megóvása érdekében egy figyelmeztető táblát helyeznek majd Annabelle elé.

A felirat szerint szigorúan tilos lesz a babát kivenni a dobozából, és megérinteni.

Annabelle először a 2013-as Démonok között című horrorfilmben szerepelt, ami annyira népszerű lett, hogy több folytatást is forgattak belőle. Közben a baba nevét adó filmtrilógia is elkészült. A Démonok között misztikus horrorfilmek nem mellesleg valós eseményeken alapulnak.

A történet szerint a paranormális ügyek nyomozóit hívja segítségül egy család, akiket egy megmagyarázhatatlan, démoni jelenség tart rettegésben magányos tanyájukon. Mint később majd a történet során kiderül az ördögi szellem a család kislányának babáját, Annabelle-t is megszállta.

A szövevényes cselekmény végén a gonosz baba egy okkult múzeumba került, előtte egy tábla figyelmeztette a látogatókat, hogy tilos megérinteni. Egy férfi, aki meglátogatta a múzeumot, figyelmen kívül hagyta ezt a táblát, és hozzáért Annabelle-hez. Hazafelé tartva pedig motorbalesetben életét vesztette.

Forrás: Daily Star