Szombaton országszerte leáll rengeteg csomagautomata

Illusztráció, csalás, átverés, becsapás, csomag, csomagküldés
Upset mad asia people young girl consumer sit sofa at home open fake product order, damage post mail buy from online shopping retail store. Shock sad teen woman unbox from wrong bad shipping service.
Vágólapra másolva!
A hétvégén több órán keresztül elérhetetlenné válhat a Foxpost szolgáltatása. Ezért érdemes megtervezni a szombati csomagküldéseket.
Vágólapra másolva!

Szombaton tervezett rendszerfrissítés miatt az egész országban szünetelni fog a Foxpost szolgáltatása – tájékoztatta az ügyfeleket az egyik legnépszerűbb magyarországi csomagfeladó és -átvevő rendszer.

A vállalat közleménye szerint

a rendszerfrissítés a csomagautomatákat, az applikációt és a foxpost.hu weboldalt is érinteni fogja.

Szombaton tervezett rendszerfrissítés miatt az egész országban szünetelni fog a Foxpost szolgáltatása Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Raketir/Shutterstock. No use without permission./Raketir

A Foxpost szerint az informatikai rendszer frissítésére azért van szükség, mert az elmúlt időszakban megnövekedett az ügyfélkör, amelynek a kiszolgálása a megszokott színvonalon a korábbinál nagyobb erőforrást igényel.

A frissítést október 21-én szombaton 22:00 óra és 24:00 óra között végzik el, ebben az időszakban kell a szolgáltatások kiesésére számítani - teszi hozzá a Világgazdaság.

További részleteket ide kattintva olvashat a témában.