A gyönyörű lány azzal keres száz milliókat, hogy meztelen teste mellett a hónaljszőrzetét is megmutatja - fotó

Vágólapra másolva!
Elképesztő összeget keresett egy brit nő, azzal, hogy megmutatta a hónaljszőrzetét. A fiatal nő azonban elárulta, hogy egyedülálló karrierjének van néhány hatalmas hátulütője is.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Worcester-ben élő Fenella Fox elárulta, hogy habár élvezi, hogy a munkájával nagyon sok pénzt keres, élete emiatt mégis horrorisztikussá vált, ugyanis

poszttraumás stressz szindrómát diagnisztizáltak nála.

A nő egymillió követőjének köszönhetően a közösségi média sztárja, és havi szinten 8.200 fontot (3,6 millió forintot) keres a posztjaival, ami eddig összesen közel 500.000 fontot, azaz körülbelül 220 millió hozott neki a konyhára.

Illusztráció Fotó / 123RF

Az online tartalomkészítő azért kezdte el a nagy nyilvánossággal is megosztani természetes hónalját, mert besokalt a ma uralkodó művi szépségszabványoktól.

Azt állítja azonban, hogy az akár forradalminak is minősíthető magamutogatásával gyakran szörnyű lelki bántalmazásoknak van kitéve. Két férfi még személyesen is megkörnyékezte, mert azt hitték, hogy benne lenne egy hármas szexuális aktusban.

A nő azt is bevallotta, hogy nehéz kapcsolatot teremtenie azokkal, akik nem ebben a szakmában dolgoznak, és úgy érzi, gyakran kell hazudnia a munkájáról.

- mondta a nő.

A közösségi média sztárja körülbelül hat-hét évvel ezelőtt kezdte el mutogatni a hónaljszőrzetét az interneten. Azt mondta, akkoriban abbahagyta a sminkelést, a hajformázást és a borotválkozást, és hagyta, hogy a teste azt tegye, amit szeretne. Azóta azért csökkent a rá zúdúló gyülöletcunami, köszönhetően annak, hogy egyre több nő kezdte el ugyanazt csinálni, amit ő.

Forrás: Daily Star