További ajakfeltöltést tervez Európa legnagyobb szájú nője

Woman having hyaluronic acid injections hyaluronic acid Lips filling Hyaluronan Beauty Treatment Medical Syringe Injecting Anti Aging Skin procedure Serene People Femininity skincare Cosmetics Hypodermic Collagen Tissue Glamour Surgical glove Human Sensua
Hialuronsavas ajakfeltöltés tűszúrásos módszerrel (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Vienna Wuerstel bécsi modell 13.000 fontot (5.5 millió forintot) költött azért, hogy ő lehessen Európa legnagyobb ajkú nője. A plasztikai műtétnek köszönhetően azonban ma már az evéssel és ivással is nehezen birkózik meg, mégsem tervez felhagyni szája és teste további átalakíttattásával. 
Vágólapra másolva!

Vienna Wuerstel elmondása szerint eddig több mint 30 milliliternyi töltőanyagot injekcióztak be az ajkaiba, ami miatt hatalmasra dagadt az egész szája. A modellként dolgozó lány egyébként

a szépészeti beavatkozások megszállottja, hiszen már homlok- és arckezelésen, valamint több mell- és fenéknagyobbító műtéten is átesett.

A függőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hasonló plasztikai műtéteket a jövőben is tervez a testén - annak ellenére is, hogy gigászi ajkaival már alig tud bármit is enni vagy inni.

A lány kijelentette azt is, hogy ő még mindig nem elégedett az ajkai méretével, ezért alig várja, hogy ismét plasztikai sebész kése alá feküdhessen. A magát a közösségi oldalakon előszeretettel mutogató Wuerstel több kritikát is kapott, de ez lepereg róla. A negatív hozzászólások egyáltalán nem zavarják, mert szerinte ő "plasztik-fantasztikus", és nagyon büszke a külsejére. Követőinek pedig azt üzente, hogy ha megtehetik, ők is bátran tökéletesítsék alakjukat, testüket, a lényeg, hogy érezzék jól magukat a saját bőrükben.

Wuerstel Mallorcán lakik barátnőjével, Jessicával, akit "Ausztria legnagyobb mellekkel rendelkező nőjének" neveznek. Jessica több mint 43.000 fontot (18,5 millió forintot) költött plasztikai műtétekre, hogy igazi Barbie lehessen, sőt, novemberre újabb kezelést ütemezett be, hogy még nagyobb implantátumokat kaphasson.

Hialuronsavas ajakfeltöltés tűszúrásos módszerrel (illusztráció) Forrás: Science Photo Library via AFP/MICROGEN IMAGES/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Microgen Images/Science Photo Li

A múlt héten robbant a hír, miszerint egy amerikai nő 48.000 fontot (20,5 millió forintot) költött plasztikai műtétre, hogy úgy nézzen ki, mint Ivanka Trump - annak ellenére, hogy ő nem is Donald Trump, hanem Hillary Clinton szimpatizáns. A 33 éves texasi Tiffany Taylor többször is kés alá feküdt már, hogy úgy nézhessen ki, mint Donald Trump legidősebb lánya .

Forrás:Mirror