Kiadó Elvis Presley és Priscilla Presley egykori otthona

Elvis Presley, Priscilla Presley, ingatlanpiac, Beverly Hills
Elvis Presley és Priscilla Presley egykori Beverly Hills-i otthona
Vágólapra másolva!
Havi 29.995 dollárért (tíz és félmillió forintért) kibérelhető Elvis Presley és csinos felesgének, Priscillának egykori Beverly Hills-i otthona - írja a Realtor.com.
Vágólapra másolva!

Ez a négy hálószobás Beverly Hills Trousdale Estates negyedében található rezidencia volt az egykori álompár első közös otthona. A szerelmespár 1967-ben, nem sokkal házasságkötésük után vette birtokba az 1958-ban épült pazar házat.

A birtok legnagyobb szenzációja, hogy lélegzetelállító kilátás nyílik az ingatlan minden oldaláról a városra és az óceánra is. A nemrég felújított francia regency birtok egy kicsit több mint egy hektáron fekszi egy zsákutcában.

Az ingatlanhoz hosszú felhajtó, négy autó számára kialakított garázs egy vendégház is tartozik. Az épületen belül a szobákban keményfa padló, hatalmas ablakok, magas mennyezet és fehér paletta van.

A fő hálószoba tagadhatatlanul pazar a kandallójával és tetőablakával. A konyhában rozsdamentes acél készülékek és új padlóburkolat van. A szabadban van egy tágas terasz egy másik kandallóval, medencével és spa-val.

A házaspár egyetlen gyermeke, Lisa Marie, aki 2023 januárjában halt meg, akkor született, amikor a pár itt élt. Amikor Elvis és Priscilla szakítottak, majd később elváltak, a házat 1973-ban eladták. Az új tulajdonos személyes nem ismert.

2020-ban 29 millió dollárért kelt el Elvis Presley egy másik Beverly Hills-i otthona, amit 1970 decemberében vett meg, három évvel a válása előtt. A halála után a volt felesége három évig élt itt a lányukkal. Az Architectural Digest bemutatta Elvis összes otthonát. Az Origo bemutatta az egykori álompár "Holnap Háza" nevet viselő nászutas luxusingatanát is.