Ezek a legjobb karácsonyi dalok a YouTube-on

Young,Couple,Husband,And,Wife,Happy,Preparing,For,New,Year romance,couple,cozy,closeness,husband,merry,relation,music,embra Young couple husband and wife happy preparing for New Year and Christmas celebration, family having fun dancing in the kitchen
Young couple husband and wife happy preparing for New Year and Christmas celebration, family having fun dancing in the kitchen
Vágólapra másolva!
Régi és új ünnepi slágerek is ott vannak a legjobb karácsonyi dalok YouTube-listáin. Arról persze lehet békésen vitatkozni, hogy kinek mi tetszik ezek közül, valóban ezek-e a legjobb karácsonyi dalok. De hogy a legnépszerűbbek, az bizonyos, legalábbis ami a világ legnagyobb videómegosztó portálján a karácsonyi zenéket illeti. Mutatjuk, melyek a legnépszerűbb karácsonyi zenék a YouTube-on 2023-ban!
Vágólapra másolva!

December az ingyenes karácsonyi zenék hónapja a videómegosztó csatornán, még akkor is, ha nem vásárolunk a reklámmentes használatához előfizetést. A legjobb karácsonyi dalok között minden évben megtalálni ugyanazokat az örökzöld slágereket, és a népszerű karácsonyi slágerek között külföldi előadók zenéi éppúgy megtalálhatók, ahogy magyar énekesek karácsonyi muzsikái.

Mit hallgassunk a családdal a karácsonyfa díszítése közben?

Akár népszerű karácsonyi slágerekről van szó, akár hangulatos karácsonyi zenékről a háttérben, a decemberi ünnep az év azon időszaka, amikor különösen sokat játsszák az ünnepi dalokat a világ minden szegletében.

A világ legkedveltebb karácsonyi dalainak ranglistái általában nagyjából egyeznek azzal, ami megmutatja, mennyi pénzt kerestek az előadók karácsonyi slágereikkel. Ahogy az Origo megírta, például Mariah Carey az ünnepi időszakban kikerülhetetlen All I Want For Christmas is You című 1994-es karácsonyi slágere egy egész vagyonnyi jogdíjat hozott az énekesnőnek: átszámítva bőven 30 milliárd forint fölött jár az összeg, amit a sztár eddig keresett szerzeményével.

Fiatal pár karácsonyi zenére táncol (illusztráció) Forrás: Shutterstock

Nem csak jók, hanem népszerű karácsonyi slágereket hallgathat meg úgy, hogy nem kell azokat keresgélnie. A cikk következő oldalán magyar előadók karácsonyi zenéit találja, utána pedig a legjobb nemzetközi karácsonyi slágereket hallgathatja meg.

Kérjük, lapozzon a legjobb karácsonyi zenékhez!