Perverz pornófilmeket forgattak OnlyFans-modellek egy üres luxusvillában - a tulajdonos semmiről sem tudott

OnlyFans
Sógornője pikáns felvételeire bukkant egy férfi a neten
Vágólapra másolva!
Egy házaspár elborzadva fedezte fel, hogy az általuk eladásra kínált hollywoodi házba házfoglalók költöztek be, és teljesen lakhatatlanná tették azt. Mint kiderült pornószínésznőknek és modelleknek adták ki a szobákat, és pornófilmeket is forgattak a házban.
Vágólapra másolva!

Emily Randall Smith ingatlanügynök és férje szerette volna eladni a Hollywood Hillsben található hét hálószobás házat, és a nyílt nap előtt még elmentek, hogy ellenőrizzék az ingatlant. Amit ott találtak sokkolta őket. Emily férje a házban egy alvó fickóra bukkant. A rémült házaspár megpróbálta elküldeni a férfit, de nem jártak sikerrel. Végül megvárták, hogy a férfi magától távozzon, mielőtt hívták volna a rendőrséget. Ekkor szembesültek a rideg valósággal, hogy a luxusotthon házfoglalók birtokába került, és hogy a főkolompos még egy hamis bérleti szerződést is készített, hogy saját vállalkozást indíthasson az ingatlanban. Az illegális cég nevében pedig OnlyFans-modelleknek adta bérbe a ház szobáit, és pornófilmeket is forgatott annak helyiségeiben. 

image

"A kihívott rendőr kopogott a ház ajtaján, amit egy lány nyitott ki, és azt mondta, hogy ő egy OnlyFans-modell. A fickó pedig, akit mi a házban találtunk volt az egész vállalkozás vezetője, és bérbe adta a szobákat a pornófilmjeiben szereplő lányoknak" - mesélte Emily. 

A rendőrség kikísérte a nőt és a kutyáját, és a házfoglalók minden holmiját elszállította a házból, de Emily rémálma ezzel nem ért véget. A 836 négyzetméteres ingatlanban, amit csak a múlt hónapban hirdettek meg, hatalmas volt a rendetlenség, és a házfoglalók vad orgiaszerű partijainak köszönhetően minden szoba lakhatatlanná vált. 

"Mindenhol kaki és pisi fogadott bennünket, a biztonsági rendszerhez tartozó kábeleket pedig elvágták, helyükre wifi-t kötöttek be. Látszott, hogy hosszú távra terveztek itt berendezkedni" - nyilatkozta Emily.

A nyomozók azt is kiderítették, hogy a házfoglalók már két hete éltek az ingatlanban, amikor Emily és a férje felfedezte őket. A rendőrség azonban még nem tartóztatott le senkit az ügyben. 

Forrás: Daily Star