Az OTP megtörheti az EMAG egyeduralmát

fizz.hu, webshop, OTP Csoport, OTPfizz
Az OTP Bank elindította a saját webáruházát, a Fizz.hu-t
Fotó: fizz.hu
Vágólapra másolva!
Az OTP az online kereskedelmi piacra is betört. Hamarosan véget érhet az EMAG egyeduralma Magyarországon miután egy nagyon erős rivális lépett nemrégiben a piacra. Az OTP webshopja, a Fizz.hu tesztüzeme nemrégiben befejeződött, és most már bárki számára elérhető a szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

Az online kereskedelmi piactér-modellre építő Fizz.hu szolgáltatást még tavaly jelentette be az OTP, és először a társaság munkatársai próbálhatták ki belső teszt keretében.

A múlt héten sikerült élesben is elindítani a webshopot

A kínálatot tekintve az Emaggal és a Pepitával szállna versenybe a Fizz.hu. Az új webáruházban ugyanis a számítástechnikától a háztartási eszközökön át az otthoni termékekig, játékokig bármit megtalálhatnak a vásárlók - emeli ki a Promotions.hu.

A Fizz.hu-ról egyelőre csak házhozszállítással lehet rendelni, de azt ígérik: már dolgoznak azon, hogy többféle kézbesítési mód is elérhető legyen.

Az általános szerződési feltételek szerint a webshop üzemeltetője az OTP Bank Nyrt. százszázalékos tulajdonában álló OTP Ecosystem Kft. Az elmúlt hónapokban rengeteg munkatárs érkezett a Fizz.hu-hoz különböző versenytársaktól.