Egyre komolyabb hangsúlyt helyez a mobilos applikációra az egyik kereskedelmi lánc, spórolni lehet vele

SPAR, kupon, szökőév kupon
Vágólapra másolva!
A SPAR új pontbeváltó akciót indít, amely során az eddig megszerzett pontok dupláját érik. Ez az akció február 26-tól március 6-ig tart és ez idő alatt a kuponokat Szökőévi Szuperkuponokra válthatjuk.
Vágólapra másolva!

A SPAR új pontbeváltó akciót indított. 2024. február 26-tól március 6-ig a MySPAR applikációban az eddig megszerzett SuperShop-pontokat a pontok duplájának megfelelő, forint értékű Szökőévi Superkuponra lehet váltani. Ezeket aztán az akció időtartama alatt - meghatározott összeghatár feletti vásárláshoz - fel lehet használni. Például 500 pontért 1.000 forintos kupon igényelhető, amit aztán 3.000 forint érték feletti vásárlásnál lehet használni.

Az androidos, vagy iOS rendszerű okostelefonokra fejlesztett MySPAR mobilalkalmazással regisztrálni lehet a SuperShop-plasztikkártyákat, és nyomon követhetővé válnak a pontegyenlegek. Ezen felül rendszeresen egyedi kedvezményeket is igénybe lehet venni a vállalat tájékoztatása szerint.

A MySPAR mobilalkalmazásban több kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlatot, valamint a szórólapokban megtalálható 20%-os kupon digitális verzióját is el lehet érni, de segít megtalálni a legközelebbi SPAR áruházat is. A SPAR toGo pultokban melegételekre vonatkozó kedvezmények vannak benne, ezen kívül bevásárlólisták összeállítására is van lehetőség.