Az Aldi is lépett - ők is keresik a balatoni üzleteikbe az embereket, mutatjuk, milyen fizetést ajánlanak

Vágólapra másolva!
Az Aldi mintegy 100 szezonális új munkavállalót keres a kiemelt magyar turisztikai régiókba. Az új munkatársakat teljes munkaidőben, illetve részmunkaidőben is tudják foglalkoztatni.
Vágólapra másolva!

Az Aldi június 1. és augusztus 31. között 10 Balaton környéki üzletét is kiemelt, az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja, amelyek a korábbinál is hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat, még jobban alkalmazkodva a nyaralók életéhez – adott tájékoztatást az áruházlánc.

A cég ezért mintegy 100 új szezonális munkahely létrehozásával bővíti dolgozói létszámát az érintett 10 üzletében. 

A munkavállalók a határozott idejű munkaviszony keretén belül teljes, illetve heti 30, vagy 35 órás részmunkaidőben is dolgozhatnak.

Komoly bővülést tervez a brit piacon idén az Aldi
Szezonális munkavállalókat keres az Aldi
Fotó: Origo

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit, így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén havi bruttó 413.325 forint, heti 35 óra esetén havi bruttó 482.213 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén havi bruttó 551.100 forint a járandóság.

Az áruházlánc egyes pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja.

A Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol a non-food termékek, például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek – írja közleményében az Aldi, mely nemrég nyitott hagyományos pénztár nélküli áruházat.

Ahogy az Origo megírta, a Lidl is készül a nyári szezonra, és megkezdték szezonális munkavállalóik toborzását.