Letöri több mint 400 terméke árát az egyik hazai áruházlánc

Vágólapra másolva!
Jelentős spórolási lehetőséget hirdetett meg vásárlóinak a SPAR.
Vágólapra másolva!

Két új promóciót indított a SPAR, melyek révén sokat spórolhatnak a vásárlók a komolyabb bevásárlások alkalmával. Április 2-án, kedden és 3-án, szerdán a SPAR üzletekben az akció keretein belül életre hívott szórólapban feltüntetett TOP árucikkekre és S-BUDGET termékekre akár 12-45% kedvezményt is adnak.

A jelentős kedvezményeket kínáló újságban olyan népszerű termékek kaptak helyet, mint az 500 grammos S-BUDGET frankfurti virsli, a 450 grammos 12%-os SPAR tejföl, a 450 grammos SPAR kaukázusi kefir, vagy az 1 kilogrammos Omnia Silk szemes kávé.

spar

Fotó: SPAR

Ezen a két napon nyereményjátékot is tartanak: amennyiben legalább egy S-BUDGET terméket vásárolunk a megadott időszakban, és feltöltjük blokkunk adatait az áruházlánc weboldalára vásárlásunk értékének akár a kétszeresét is visszanyerhetjük.

Csaknem ötszáz terméket extra kedvezménnyel

Érdemes keresni a SPAR kuponokat a Tavaszi kuponfüzet keretein belül, ugyanis április 2-től 10-ig tartó promócióban az ünnep előtt – március 26. és március 28. között - kiosztott akciós kuponlapon, valamint az április 4-től megjelenő szórólapokban szereplő - élelmiszer és nem élelmiszer kategóriába tartozó – összesen több mint 400 terméket jelentős kedvezményekkel kínálja az üzlet.

A Tavaszi kuponfüzetbe bekerültek a háztartásokban mindennap használatos mosószerek, és népszerű kozmetikai cikkek, amelyekre 35-40% kedvezményt is kaphatunk. 

Az élelmiszerek közül a 2x200 grammos Regnum juhbeles virslit 29%, a kézműves Gyulai vékony kolbászt 25% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, a Rio Mare kuponnal a márka 6 népszerű terméke pedig 30%-kal lesz olcsóbb. A kedvezményt a kupon átadásával lehet érvényesíteni, fizetéskor. További információ itt.