Nem hitt a szemének a turista, amikor kinézett a szállodai szobája ablakán, több követője hisztériás rohamot kapott

Vágólapra másolva!
Meglehetősen szokatlan kilátás fogadott egy turistát, amikor elfoglalta szállodai szobáját Görögországban. A látványt a világhálón is megosztotta, amitől követőinek többsége hisztériás rohamot kapott - miközben néhányan irigykedtek.
Vágólapra másolva!

Vírusként terjedt el az interneten, amikor a 27 éves Morgana posztolta a bizarr látványt, ami görög szállodájának szobaablakából fogadta, miután becsekkolt. Habár a rövid videót nézve többen is hisztériás rohamot kaptak, voltak akik számára ez maga lenne a valóra vált álom. 

A @thatanxioustraveler név alatt posztolt klip már több mint egymillió lájkott kapott: ebben a görög szállodai szobájából az erkély felé sétáló Morgana látható. A klip felirata izgalmas tartalmat sejtet: "Nem fogjátok elhinni, hogy milyen a kilátás a hotelszobámból!"

@thatanxioustraveler Can’t believe I get to wake up to this every morning 😩🙏🏼 #blessed #greece #greecetravel #visitgreece #traveltips ♬ Iris - Goo Goo Dolls

Ha valaki azt várná, hogy az Akropoliszra, az óceánra vagy akár egy másik turistalátványosságot néz ez a bizonyos ablak, akkor bizony hatalmasat fog csalódni. Az erkélyről ugyanis egy meglehetősen bizarr (akér félelmetesnek is vélhető) óriásplakát adja az exkluzív látványt. 

image

Az óriásplakát a Shrek, a Musical szórakoztató reklámja, és egy nagyméretű fotót ábrázol Marcos Seferlis görög komikusról és színészről, aki Shrek-jelmezbe öltözött.

Shrek a zenés előadás
Shrek zenés előadás promója
Fotó: Wikipedia

A Shrek, filmes franchise megarajongói számára tavaly egy teljesen egyedülálló lehetőség adódott: tavaly Halloweenkor egy exkluzív AirBnB szállás keretében kiadóvá vált az ogre békés és nyugodt mocsárbeli otthona a skót felföld erdőjének mélyén, Newtonmore közelében.