Úgysem fogja elhinni, hogy milyen olcsó ez a gyönyörű esküvői ruha

Vágólapra másolva!
A menyasszonyi ruhák királynője lett egy 14 fontba (6 ezer forintba) kerülő hagyományos ruhaköltemény, amely csipkés felsővel, lebegő szoknyával és hosszú fátyollal rendelkezik. Állítólag megtapintva és élőben látva is ugyanúgy néz ki, mint az ezt hirdető honlapon.
Vágólapra másolva!

Nagyon sok menyasszony álmodozik arról, hogy olcsón juthasson hozzá egy csodaszép és kiváló minőségű menyasszonyi ruhához, ami a való életben is ugyanúgy néz ki, mint a hirdetési képeken. Nos, úgy tűnik egy divatcég valóra váltotta a nők álmát.

A Bridebook jelentése szerint Angliában az emberek átlagosan 1.300 fontot költenek esküvői ruhára, hiszen az esküvőszervezés prioritási listáján előkelő helyen áll a menyasszony esküvői ruhája. A nagy nap főszereplője ugyanis maga a menyasszony, akitől már-már elvárás, hogy élete legszebb és legjobb formáját nyújtsa. Néhány takarékos menyasszony azonban nemrég a Shein weboldalán rábukkant a mindössze 13,77 fontba kerülő tökéletes menyasszonyi ruhára. 

image

A rendkívül népszerű fast fashion kiskereskedő számos olcsó terméket árul a weboldalán, alternatívát kínálva a vásárlóknak a csúcskategóriás árakkal szemben, legyen szó ruhákról vagy kiegészítőkről.  Jelenleg 6-os (XS), 8-as (S), 10-es (M), 12/14-es (L) méretben kapható. A ruha ára eredetileg 40,49 font volt, de a divatóriás 66 százalékos kedvezményének köszönhetően most kevesebb mint 14 fontba kerül.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Shein ezzel a ruhával most telibe találta a lányok ízlését és kívánságát, hiszen csak úgy özönlenek az áradozó hozzászólások a róla készült kép alatt. 

"Nagyon jó minőségű" - mondta egy boldog menyasszony. "Tetszik az anyaga, pontosan olyan, mint a fotókon" - tette hozzá egy másik.

Egy másik kommentelő pedig ezt írta a ruháról: "Nagyon kényelmes, minőségi anyag, nem esik le, azt kaptam, amit rendeltem."