Mutatjuk David Spade 9 millió dolláros vadonatúj dél-kaliforniai otthonát

Lights Out With David Spade
Vágólapra másolva!
A termékeny hollywoodi színész David Spade 9 millió dollárért vette meg a vadonatúj a dél-kaliforniai Corona Del Mar-ban található exkluzív otthonát. 
Vágólapra másolva!

David Wayne Spade amerikai színész, stand-up komikus, televíziós műsorvezető és író. Az 1990-es években a Saturday Night Live egyik szereplője volt, majd később színészi karrierbe kezdett.

David Spade Forrás: Comedy Central

35 éves karrierje során a termékeny színész és stand-up komikus David Spade jelentős vagyont gyűjtött össze. Két évvel ezelőtt pedig a nyilvánosság elé tárta anyagi helyzetét, és közel 14 millió dollárt költött egy teljesen új kastélyra a Hollywood Hillsben, közvetlenül Los Angeles nyüzsgő Sunset Stripje fölött.

Spade úgy vélte, hogy minden A-listás szupersztárnak kijár egy tengerparti luxusház, ezért a színész most ezzel egészítette ki az ingatlanportfólióját. A feljegyzések szerint az 59 éves michigani születésű férfi most 9,5 millió dollárt fizetett ki egy teljesen új házért, ami a szellős és ördögien drága Cameo Highlands közösségben található, Newport Beach Corona Del Mar negyedében, Los Angelestől körülbelül egy órányira délre autóval.

Sajnos, mivel a ház csak most készült el, és még soha nem került fel az ingatlanpiacra, így fotók sem igazán vannak róla. Annyi már most bizonyosan tudható, hogy a tengerparti házból káprázatos kilátás nyílik az óceánra és a naplementére a domboldalról. A 353 négyzetméteres egyszintes épületben négy hálószoba és több fürdőszoba van.

Az épület luxuskiegészítői közé tartozik egy végtelenített medence, spa, a legmodernebb napelemes rendszer, valamint a loggiával fedett terasz, amely ideális a szabadban való étkezéshez és szórakozáshoz. Mind a négy hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik, és az egész otthon lágy, semleges színpalettában fürdik, amely lehetővé teszi, hogy a kilátás és az óceán legyen a vizuális sztárja ennek az ingatlannak.

Az Origo a sztárral kapcsolatban megírta, hogyan mentette meg egyik kollégája életét. David Spade késő esti talkshow-jának, a Lights Out With David Spade egyik bűncselekményt elkövetett vendégéről is beszámolt az Origo.

Forrás: Robb report