Negyvenezer forintot költött szőlőre, amit nem is akar megenni

Dalila Laaribi, Gazdag dubaji nő vagyok - annyi pénzem van, hogy 90 fontot költöttem szőlőre, csak mert megtehettem, Dubaj
Vágólapra másolva!
Egy gazdag dubaji asszony 90 fontot (40.000 forintot) költött egy fürt szőlőre,  mert "nem tudta megvenni a legdrágább penthouse-t", de még csak meg sem akarja megenni. 
Vágólapra másolva!

Vírusként terjed az interneten egy gazdag dubaji asszony esete, aki bebizonyította, hogy őt egyáltalán nem ugyanazok a pénzgondok foglalkoztatják, mint a többségét. A szerencsés hölgy több mint 90 fontot fizetett ki egyetlen fürt szőlőért - amit nem is akar megenni.

Dalila Laaribi: "Gazdag dubaji nő vagyok - annyi pénzem van, hogy 90 fontot költöttem szőlőre, csak mert megtehettem" Forrás: TikTok/Dalila Laaribi

Dalila Laaribi a @dalilalaaribi TikTok oldalán egy videót tett közzé, amiben azzal büszkélkedett, hogy valószínűleg ő vette meg a világ legdrágább fürt szőlőjét, de fogalma sincs arról, hogy mit kezdjen vele.

"Mivel nem tudtam megvenni a legdrágább penthouse-t Dubaiban, úgy döntöttem, hogy megveszem a világ legdrágább szőlőjét".

@dalilalaaribi

I bought the most expensive grapes in the world!

♬ original sound - Dalila Laaribi

Habár az egész fürtöt nem akarta elfogyasztani, egy második videó kedvéért egyetlen szemet mégis evett belőle, hogy elmondhassa a követőinek valóban megérte-e a gyümölcs a borsos árát. A klipben azzal viccelődött, hogy a szőlőnek "olyan illata van, mint a Chanelnek", és úgy tűnt, nem tudja, hogyan is bánjon a gyümölccsel, majd úgy döntött, hogy kettévágja.

"Tényleg csodálatos az íze, és teljesen megéri. Itt az ideje, hogy még néhány penthouse eladóvá váljon, hogy ismét legyen okom szőlőt venni!" - mondta a videóban.

Dalila két videójának kommentelői megoszlottak a pazarló költekezése miatt: míg egyesek azzal viccelődtek, hogy a szupermarketekben kapható szőlőt is csak nagyon nehezen engedhetik meg maguknak, más dühös kommentelők azt mondták a nőnek, hogy "csúnya a lelke", mivel "hivalkodik" a pénzével a közösségi médiában, miközben mások "éheznek".

A Tripadvisor Travellers' Choice Best of the Best Destinations Awards kategóriában Dubaj harmadszor lett a világ első számú úti célja.

Ahogy azt az Origo megírta, a dubaji koktélokba gleccserjég való.

Forrás: Mirror