Igazi világsztár sokkolta a vásárlókat az egyik brit Tescóban

Rod-Stewart-launches-Wolfie-Whisky
Rod Stewart launches Wolfie's Whisky
Vágólapra másolva!
Sir Rod Stewart együttműködési szerződést írt alá a Tesco áruházlánccal saját whiskymárkájának, a Wolfie's-nek a forgalmazásáról, és egyik nap elugrott az otthonához közeli helyi Tescóba, Bishop Stortfordban, hogy kipróbáljon egy üveggel. A bolt dolgozóit és vásárlóit sokkolta a sztár feltűnése, aki kedvesen elbeszélgetett néhányukkal.
Vágólapra másolva!

Sir Rod Stewart tavaly a Loch Lomond Distilleryvel együttműködve dobta piacra a Wolfie's-t. A palackonként 35 fontba (16.000 forintba) kerülő kevert skót whisky mostantól az Egyesült Királyság 400 Tesco áruházában is kapható.

Rod Stewart piacra dobta Wolfie's whiskyjét Forrás: Wolfie’s Whisky/Hand-Out

Bishop's Stortford egyik Tescójában az énekes örömmel látta, hogy terméke kiemelt helyen várja a vásárlókat. Az itt dolgozóknak elmondta, hogy a whiskyjének nevét a Faces brit rockegyüttesben töltött ifjú vadóc napjai ihlették.

image

Stewart korábban azt is elárulta, hogy a Wolfie's-szal a kedvenc országa, Skócia előtt kívánt tisztelegni. A 79 éves rocker nagyon elégedett a Tesco együttműködéssel, mert barátai már folyamatosan azzal nyaggatták, hogy hol szerezhetik be az italt.

Duncan Frew, a whiskymárka társalapítója a fentiekhez még hozzáfűzte, hogy hatalmas sikernek tartják, és nagyon büszkék arra, hogy a Wolfie's piacra lépése után már alig több mint fél évvel bekerülhetett a kiskereskedelmi forgalomba.

Forrás: Mirror