Olcsóbb hitelt hozhat az angol vb-győzelem

Vágólapra másolva!
Egy brit bank különleges hitelkonstrukciót ajánl ügyfeleinek, amely az angol labdarúgó válogatott világbajnoki szerepléséhez kapcsolódik. A Chase De Vere Mortgage Management abban az esetben csökkenti a felvett jelzáloghitel kamatait, ha Beckhamék bejutnak az elődöntőbe, sőt az ügyfelek további engedményekre számíthatnak, amennyiben az angolok elhódítják a Világkupát.
Vágólapra másolva!

A jelzálogbank úgy finanszírozza az esetleges kamatcsökkentést, hogy egyidejűleg 100 ezer fonttal fogad a Sportingbet.com online fogadóirodánál az angol válogatott világbajnoki győzelmére. A Sportingbet.com 11:1-hez adja a háromoroszlánosok győzelmét - írja a BBC.

A World Cup elnevezésű záloghitel kamata 3,25 százalékos lesz, 0,75 százalékkal alacsonyabb a Bank of England jelenlegi irányadó alapkamatánál. Amennyiben az angol válogatott bejut az elődöntőbe, úgy 0,5 százalékkal csökken a fizetendő kamat, ha pedig az angolok elhódítják a világbajnoki címet, további kamatcsökkentésre számíthatnak a bank ügyfelei.

Ha tehát angol győzelemmel zárul a világbajnokság, ebben a konstrukcióban a jelzáloghitel kamata csupán 1 százalék lesz, természetesen csak akkor, ha a jegybanki alapkamat változatlan marad. Angol győzelem esetén az akció teljes költségét a Sportingbet.com-tól befolyó nyereményből fizeti a pénzintézet.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Chase De Vere

Az angol válogatott honlapja

Nem hiányzik a könyvtárából?

Mester Sándor: Multimóka - Nemzetközi cégek alulnézetből